2014. március 31., hétfő

Színes haj pár napig- Hajszínező kréta alternatíva

Sok-sok fotót lehet a interneten látni színes hajú lányokkal, mivel megirigyeltem, a nyáron fogtam magam és megfejtettem a rejtélyt néhány oldal tanulmányozásával. Hajszínező kréta, na azonnal elkezdtem kutatni, hol is kaphatom meg. Nagyrészt igen horribilis összegekért lehetett kapni, így még hangosan gondolkoztam és anyukám megosztotta velem mi is a hajszínező kréta. Egyszerű pasztell kréta a varázslat, amit hobbi boltokban és írószerekben is beszerezhetünk elég olcsón. Átlagosan 1000 Ft körül hozzájuthatsz egy készlethez. 




A lényeg vizezd be a tincset amit be akarsz festeni és szinezd ki a hajad a pasztel krétával.  Természetesen durva színekre ne számíts, inkább finom pasztell árnyalatokra, és egy mosással azonnal eltűnik, de egy buliban nagyon feltűnő lehet. Tincsenként haladj a festegetésnél és kerüld a virágos felsőket festés közben és amíg színes a hajad, mert fog sajnos.

Utólag készítettem egy videót is, amiben megmutatom, hogy is működik ez a gyakorlatban, ITT a bejegyzésben megnézhetitek.

Én már pompáztam lila, kék és piros hajakkal, az egészet is beszinezhetjük és a ombre verrzióban is jól mutat.





Egyre vigyázzunk, hogy nagyon szárít, így tényleg ritka alkalmakkor vessük be ezt a praktikát és utána a hajunkat jól barzsamozzunk következő mosásnál.




Színezd ki!!!