2014. április 4., péntek

Csoki pakolás- Sunfleur TESZT

Nagyon kíváncsivá tett a Müller drogériában a csoki pakolás, hiszen sok helyen olvastam már ilyen kezelésekről. Én nem járok kozmetikushoz, otthon oldom meg az ilyen jellegű dolgokat, szemöldök festést, szemöldökszedést, bőrápolást. A pakolásokat is előszeretettel próbálom ki, így nem volt kérdés, hogy ezt is megvegyem. A Sunfleur egy magyar cég, így még inkább kíváncsivá tett, hiszen szeretném még inkább támogatni a hazai kozmetikai vállalatokat. 



Amit a márka ígér:

Csokoládé krémpakolás
A boldogságtól ragyogó arcbőrért 100 ml
A stimuláló, regeneráló kakaó-, és shea-vaj kiváló hatással van a bőr egyensúlyára, a hidroizált agyag pedig selymes bőrt biztosít a krémpakolás használójának. Anti-oxidáns anyagokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban gazdag. A hidegen sajtolt szőlőmag olaj szabadgyök megkötő képessége az E vitamin 50-szerese, így kiváló anti-ageing hatással bír. Ásványi anyagokban gazdag. Csokoládé illata boldogság érzetet ad.

Teszt:

Csomagolása adagolós, nyomós, ami nagyon higénikus és könnyen adagolható én imádom az ilyen pumpás verzókat. Szerintem elegáns és egyszerű ez a kiszerelés, így ezzel teljesen elégedett vagyok.

Illata mennyei csokoládés, igazából ahányszor felkenem éhes leszek, így a vonalaimnak árt, de a bőrömnek jót tesz. Gondoltam már rá, hogy megkóstoljam, de aztán mégsem, de éhesen azért nem merem felkenni. :) Boldogság érzetet garantáltan biztosít. 
Az állaga krémes és világosbarna a színe, egyszerűen felvihető az arcra, könnyen kenhető. 


20 perc a hatóideje és bő vízzel kell lemosni, kicsit nehéz lemosni, de ezután valami fantasztikusan baba bőröm van minden alkalommal. Érezhetően hidratáltabb és simább a bőröm. Hetente használom, így már a második tégelyt fogyasztom.

Ha pontoznom kéne 5/5 pontot adnék rá, bátran ajánlom nektek.