2014. április 17., csütörtök

DM Kedvencek - A legújabb beauty box

Hatalmas marketing akció előzte meg a DM első meglepetés dobozát. Megmondom őszintén, hogy én is csak azért csaptam le rá, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy mi az, ami miatt az ország női lakosságának fele felbolydult. 
Lássuk, mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeket!A doboz maga elég nagy, én meg is lepődtem a méretén. A nagy doboz egy kisebb, csinos rózsaszín dobozt rejt (nagyon tetszik a pink doboz :)).

A csomag kibontása után 5 termék fogad bennünket:

1. Scholl Velvet Smooth elektromos lábápoló készülék (12999 Ft)


2. Gliss Kur Million Gloss Crystal Oil hajolaj (2499 Ft)


3. Nivea zuhanyzás közbeni testápoló (1299 Ft)


4. Alverde "Stadtgeflüster" tusfürdő (499 Ft)


5. Vademecum Pro Vitamin Repair fogkrém (489 Ft)Összességében nem lett rossz dobozka, főleg, ha a benne lévő termékek értékét nézzük. A lábápoló készüléknek nagyon örülök, mivel több olyan ember is van a családban, aki küzd a sarokszárazsággal és valószínűleg sosem adtam volna ki ennyi pénzt erre a kütyüre. A Gliss Kur hajolajra is nagyon kíváncsi leszek, a Nivea zuhanyzás közbeni testápoló pedig baromi praktikus nekem, aki sokszor lusta fürdés után testápolózni. A tusfürdőt  és a fogkrémet el tudnám engedni, helyettük szívesebben láttam volna valamilyen sminkterméket, de nyilván törekedtek arra, hogy minden életkornak és stílusnak megfeleljenek.

Nektek mi a véleményetek?

3 megjegyzés :

 1. Szia!

  Én ma mentem el a dobozomért, a DM munkatársai nem tudták miről beszélek, mikor mondtam, hogy jöttem a dobozomért... kicsit hülyének néztek. Aztán kinyomtattak egy listát a nyertesekről, persze nem azét a boltét ahol álltam éppen, szóval megint hülyének néztek, hogy rajta se vagyok (pedig már odaadtam az e-mail másolatát, amit kaptam, hogy benne vagyok az 500 nyertesben, aki megveheti ezt a dobozt és tegnap este pedig jött az értesítő, hogy megérkezett a boltba). Aztán még álltam ott... és álltam, majd végre kihozták a dobozomat miután végre jó listát néztek. A 2 pénztárosból egyik se hallott még ilyen dobozról, ezért ott kinyitottam (fizetés után) és akkor megnéztük mi van benne. Kb. ilyesmire számítottam, mondjuk a sarokreszelőre nem. Aki csak emiatt örvend, szerintem ne tegye, a kremmania.hu oldalon 2-es értékelést kapott (5-ből) és mindenki elégedetlen vele, a pótfej pedig egy vagyon hozzá, de azt már nem fogja senki megvenni úgyse. Én a reszelőt kapásból lepasszoltam a tesómnak.
  A többi termék mind használható, ugyan nincs benne semmi, amiből ne lenne itthon (csak más márka), de idővel elfogynak majd és még egyiket se próbáltam konkrétan. Tehát én összességében elégedett vagyok a dobozommal (amit nagy nehezen oda is adtak a boltban)!
  Nem volt pénzkidobás, ez már jó hír, szerintem a DM nem állított össze rossz dobozt (csak én legközelebb nem abba a DM-be kérem (ha megvehetem), ahova most. :-) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hálistennek nekem nem volt ilyen bonyolult, tudták, hogy miről beszélek (annak ellenére, hogy én voltam ott az első, aki átvette a dobozt). Szóltak az üzletvezetőnek, elkérték a nevem és már kaptam is a csomagot :)

   Törlés