2014. április 10., csütörtök

Jégkása körmök- Moyra TESZT

Engem ez a körömlakk ilyen neon színekben a jégkására emlékeztet. Ez a homok hatású lakk valami csodálatos textúrát kölcsönöz a körmöknek és szuper tartós. No de lássuk lépésről lépésre a Vivid Sand effekt lakkokat.






A Moyrától kaptunk egy kis csomagot, amiről már beszámoltunk a blogon és már olvashattatok egy-két tesztet is.



Csomagolása a szokásos, amit én személy szerint imádok, hiszen, ha Moyra lakk mániás vagy mint én, tök jól mutat egymás mellett a sok sok szín és praktikusa tárolható. Az ecsete könnyen használható, egyenletes hatást lehet egyszerűen elérni vele, perfekt.


Power Pink (719) és Sunshine (717)



A lakk állaga nem sűrűbb ezeknél a színeknél, mint egy átlagos körömlakknak, így a felvitele is ugyanolyan egyszerű. Felvitel után, ahogy szárad mattá válik (az üvegben csillogónak tűnő szemcsék) és a szemcsék intenzíven látszanak, így egyfajta vakolt felület hatását keltik. Nyáron ezek az élénk neon színek még barnábbnak mutatják, majd a kezemet, szóval akkor gyakorta fogom használni őket. Fesztivál szezonra élénk színű ruhákhoz egy szuper kiegészítő lehet.


Vivid Sand kiadás





Két réteg elég és szuper egyenletes felületet biztosít. Akiknek gyenge, vékony a körme, azoknak ajánlom, mert elég ellenállóvá varázsolja pluszként, így nem kell félni, attól, hogy könnyen törik majd be a köröm.



Aki a magasfényű lakkokat szereti, az mindenképp használjon egy fényes fedőlakkot a tetejére, mivel ez egy kifejezetten matt körömlakk.

Tartósság szempontjából verhetetlen, mivel 6 nap után mostam csak le és csupán azért, mert már váltani akartam. Sehol kopás vagy pattogás nem volt, így egyértelmű, hogy egy csodával van dolgunk. A lemosása kicsit nehezebb, de erről írtam már, hogyan úszhatjuk meg a körömlakk lemosást hiszti nélkül, ezt ITT olvashatjátok.



Pontokban kifejezve 5/5 és még egy csillagot is adok neki.

A legújabb Sugar Sand kiadásra még nagyon kiváncsi leszek, hiszen a kedvencem mostanság a pasztell árnyalata a színeknek, remélem Nyíregyházán is fellelhető lesz.

Lakkozásra fel!