2014. április 3., csütörtök

Mi kell egy pasi nesszeszerbe?

Tudom, hogy elsősorban nőknek írunk és hogy nők olvassák. Azt is tudom viszont, hogy mi nők vásárolunk a barátunknak, szerelmünknek, vagy férjünknek piperecuccokat. A legtöbb pasi a borotván és a szappanon kívül nem használ semmi kenceficét. Ősszel én összeállítottam a drága szerelmemnek egy pasi nesszeszert és előszeretettel használja azóta is a benne lapuló termékeket.




1. Borotva és borotvahab

A legtöbb pasi előnyben részesíti a villany borotvát és a szakállvágót, de nem árt, ha egy két eldobható borotva is lapul a neszeszerben, hiszen pár napos utazásnál kevés férfi cipelné magával az elektromos verziót. Borotvahabból lehet minden drogériában venni kis kiszerelést. Sokan a borotvagélre is esküsznek, így érdemes szívünk választottjával kipróbáltatni, hogy el tudja dönteni, neki melyik válik be jobban.



2. Tusfürdő

Jó erre bármelyik férfi gondol, szóval ez eddig nem volt meglepő tétel. A lényeg szerintem, hogy megfelelően kellemes illata legyen és ne az a nagy kan vagyok drasztikus szagú, amit a legtöbb pasi vásárol magának.

3. Fogkefe, fogkrém

Nyilván ez alapból szerepel az utazós listán és a napi szükségletek között. Ajánlom a kis kiszerelésű, utazós fogkrémet, ami kevés helyet foglal el.



4. Borotválkozás után krém, vagy gél és arcszesz

Arcszeszt a legtöbben használnak, de emellett nem árt egy bőrnyugtató borotválkozás utáni gél sem, ez ami kellemes illatúvá varázsolja a férfiember arcát. Lehet először idegenkedni fog tőle a drágánk, de hamar rá fog szokni a használatára.



5. Arckrém

A legtöbben nem használ semmilyen krémet, pedig az ő bőrüknek sem árt egy kis törődés. Egyre kell vigyázni, hogy minden esetben férfiak számára kifejlesztett krémet tegyünk a nesszeszerbe, mert teljesen más az arcbőr szerkezetük, mint a nőknek. Az indoklás, ha nem óhajtják kenni a bőrüket, a SZÉL. Ugyanis van, hogy irritál és a hámló bőrnek elkél a hidratálás. Ilyen magyarázattal minden férfi elviseli a nesszeszerében a kis tégelyt és garantáltan ki is fogja próbálni.

6. Labelló

A fent említett szél a szánkat is kifújja, és a férfiak ajkait sem kíméli, így ez is elfér ebben a szütyőben drága uraim!



7. Nedves törlőkendő

Erre egy haverom azt mondta, hogy ez puncitörlő, hát lehet, de sokszor jól jön a férfiaknak is. Például, ha megizzadnak, akkor egy kis törlés és eltűnik a kellemetlen szag és érzet.

8. Izzadás gátló és parfüm

Ugye minek is magyarázzam, szeretik a nők, ha egy férfi illatozik diszkréten és nem izzadságszag lengi körbe.



9. Orrszőrnyíró

Ezen meglepődtem, de nem egy ismerősöm említette meg ezt a kis szerkentyűt, ami a pasik nagy barátja és így belegondolva, igen kell a nesszeszerükbe is.



10. Körömvágó olló

Sokan kifelejtenék, pedig ez nélkülözhetetlen minden ilyen higéniai csomagból, akár férfiról, akár nőről van szó.



11. Szájvíz

Meglepő módon sok férfi besorolja a nesszeszere alap darabjának, így az itteni felsorolásból sem hagyhatom ki. Akinek fontos a szájápolás, az ezt a terméket is vásárolja meg és használja előszeretettel. A márkásabbat megéri venni, így üde és friss marad a lehelete az emberünknek.

12. Hajszárító és hajvasaló

Ez a hajas baba pasik elengedhetetlen kelléke, így csupán mint extra lehetőségként sorolom fel.