2014. június 8., vasárnap

Divatbemutató a Váci utcában

Minap Budapesten a Váci utcán egy divatbemutatót tartottak, amire nekünk is el kellett látogatnunk, hiszen ilyen alkalom nem minden nap van az életünkben. Ez leginkább egy fényképes bejegyzés lesz, amiben a kedvenc darabjainkat mutatjuk meg Nektek.




Mindig irigykedve néztem a sorozatokban és filmekben a divatbemutatón ülő lányokat, így ez egy felemelő pillanat volt és különleges, hiszen nyílt területen rendezték, streetfashion show talán a megfelelő kifejezés rá. A Váci utcát gyakorlatilag egy végtelen kifutóvá alakították, amin az ikonikus vörös szőnyeg, mint egy nyíl mutatta az utat. 



A műsorvezető Lilu volt, akivel előző nap már találkoztunk a Digital Divas blogger konferencián, ahol ő volt a háziasszonya a rendezvénynek.


A kiegészítőket is érdemes volt figyelni, ez a nyaklánc például lenyűgöző.

Nagyon szeretjük a magyar tervezők, designerek alkotásait, így érdeklődve figyeltük a tehetségek munkáit a vörös szőnyegen. A modelleken csodásan mutattak a kreációk, nem egy darabnál sikkantottunk fel. Sajnos időnk korlátozottsága miatt nem tudtuk az egész rendezvényt végignézni, de így is szuper élménnyel gazdagodtunk.





















A fehér népies hatású blézer igazi álommá vált számunkra, Ginának a kedvenc ruhadarabja ez az elegáns kabátka, amiről írt már egy csodás bejegyzést, amit ITT olvashattok el.



Ti jártatok már divatbemutatón? Mely darabokat viselnétek a fenti képeken látottak közül?