2014. június 12., csütörtök

MeMeMe Highlighter-TESZT

Életem első highlightere, ami csodás újítás a sminkelésemben és megdöbbentő eredményről tudok beszámolni, tovább olvasva megtudhatjátok, hogy új mánia alakult-e ki nálam, vagy csak egy próbálkozás, ami csalódással zárult.






MeMeMe highlighter Pearl Pink rózsa-gyöngy árnyalatot próbálom ki, ami egy folyékony állagú termék. 2150 Forintért INNEN rendelhetitek meg.

Amit a márka ígér:

Természetes ragyogást biztosító gyöngyház fényű színjátszó rózsaszínes fény krém, highlighter. A Beat the Blues egy liquid folyékony fény emúzió, mely gyöngyházfényű fénypigmenteket tartalmaz, ezzel varázsolva ragyogó fényességet, megvilágítást a bőrnek. Általában a BENEFIT Moon Beam és a Hight Beam higlighter termékekhez hasonlítják ezt a terméket. Arccsontra, szemöldök alatti részre, orr egyenesre, testre, valamint olyan területekre használjuk, melyeket ki akarunk emelni meg akarunk világítani. 



TESZT:

Csomagolása átlátszó pici üvegcse, ami 12 ml, elsőre nekem körömlakk jutott róla az eszembe. Fekete fehér felirattal szerepel rajta a márka neve, az árnyalat és egy kacskaringós levél motívum, a hátulján az összetevők listája van feltüntetve (ami ritka a smink termékek nagy részénél sajnos). A kupakja fekete matt műanyag, ami stílusában tökéletesen kiegészíti a flakont. 



Kinyitás után nagyon megdöbbentem, mivel még inkább a körömlakkot idézte az ecsetes formátumával, de alapvetően nagyon praktikusnak találom, hiszen így a megfelelő helyekre egyből kenhetjük, talán csak a higénikus adagolással szemben vannak fenntartásaim, de így is elégedett vagyok ezzel a megoldással. 



A színe a fent leírtaknak megfelelően halvány rózsaszínes, csillogó gyöngyházfényű és színjátszós, kell ennél több? Nem hiszem. :) 
Illata a púderekre emlékeztet, kellemes plusz illatanyagokkal nem terhelt.



Könnyel eldolgozható a felvitelnél a folyékony állagnak köszönhetően, pici pötty is elég a kiemeléshez és az ujjbegyünkkel beleütögetve fantasztikus eredményt érhetünk el vele. Tényleg lenyűgözött és új mániát ébresztett bennem, azt hiszem mehetek az anonim highlighter függők üléseire is innentől. :)





Nincs ugyan összehasonlítási alapom, de nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. 5/5 pontot adok.