2014. június 21., szombat

Olay Essentials Nappali hidratálókrém-TESZT

Pixiboxban lévő teljes kiszerelésű terméket fogom bemutatni az Olay Essentials complete care nappali hidratáló krémet, ami 15 UV védelemmel óvja a bőrünket. Nekem szerencsére az érzékeny bőrűeknek megfelelő volt a dobozkámban, így azonnal tesztelni kezdtem.




Amit a Pixi ígér:

Speciális UV szűrő rendszere 15 faktoros fényvédelemmel segít a nap káros UVA és UVB sugarai elleni védelemben. Könnyen felszívódó formula, táplálás és kiváló sminkalap.

Amit a márka ígér:

A fent említett UV szűrős tulajdonságok mellett leírja, hogy multivitamint, ásványi anyagok komplex keverékét tartalmazza. Hozzájárul a bőr tápanyagszükségletének ellátásához, E-, B3-vitaminokat B5-provitamint és Aloe Verát tartalmaz a száraz érzékeny bőr megnyugtatására.Bőrgyógyászatilag tesztelt.



TESZT:

A fényvédelemre sose figyeltem oda, nem vagyok leégős, nem használok naptejet, amit lehet öreg koromba bánni fogok, ha majd barna foltos lesz az arcom. Ellenben nem vagyok ellene sem az ilyen jellegű krémeknek, így izgatottam próbáltam ki.



Csomagolása egyszerű papír doboz, amin nem akadna meg a szemem egy drogéria polcain, mert elég átlagos. Kék, fehér, fekete és sárga színek találhatók a dobozon, az elején a márka névvel és a bőrtípus meghatározással. Hátulján a leírása található az 50 ml-es terméknek.
A tégely kerek, műanyag, fehér, fekete kupakkal és a márka nevet és a típust tüntették fel rajta.



A krém illata enyhén parfümös, de nem a tolakodó lehengerlő szag, hanem ami még teljesen kellemes.



Állagát tekintve a könnyen eldolgozható és folyékonyabb szerkezetű arckrém, én kifejezetten kedvelem az ilyet.


Reggeli arctisztítás után kentem fel, felszívódása kicsit lassú volt, olajos hatást hagyott a bőrömön, ami eléggé aggasztott, de nem csillogott és nem nehezítette el a bőröm. Az alapozót rákenve tényleg szuper alapnak bizonyult, hiszen csodásan eldolgozhatóvá tette a sminket.

Egy alkalommal nem sminkeltem és órákkal később a barátom megjegyezte, hogy a bőröm illata megváltozott és cukorka, barack illata van a krémtől, no ez azért nem rossz dolog. :)

A fényvédelemről nem tudok nyilatkozni, de elhiszem a márka által leírtakat, hogy fantasztikusan óvja a bőröm a káros sugaraktól.

Pár nap használat után az arcom szebb, simább és még a ráncaim is halványabbak lettek, így imádnivalónak mondanám azt a hidratáló krémet, ami ajánlani fogok másoknak is. Ráadásul, ami nálam alapvető, nem irritálta az allergiára hajlamos bőrömet, így használni fogom továbbra is.

Pontokba kifejezve: 5/5 Egyedül a csomagolása nem tetszik, de egy jó márkánál mindegy mibe teszik és ez egy szuper termék. <3

Ti próbáltátok már az Olay márka valamely termékét? Melyik a kedvencetek?