2014. június 26., csütörtök

Sleek Supreme i-Divine PPQ Shangri-LA Paletta-TESZT

Következő bejegyzésben az egyik kedvenc sminkmárkám újabb limitált kiadású palettáját fogom tesztelni a Supreme i-Divinét a PPQ SHANGRIA-LA kollekcióból, ami a Make up Plázából szerezhető be.




Elsősorban ez egy hideg színeket tartalmazó sminkpaletta, ami jól építhető és erősen pigmentált árnyalatokat tartalmaz.

TESZT

Ára 2790 Forint, ami nem sok 12 gyönyörű színért, hiszen ha utána számolunk egy árnyalat ára 233 Forint. 



Csomagolása a jól megszokott Sleek papír doboz, ami jelen esetben egy limitált kiadású, ebben található a sima matt fekete, műanyag paletta, amin fényes betűkkel szerepel a Sleek felirat. A doboz remekül záródik, de nem nehéz kinyitni, így bátran szállíthatjuk. Természetesen a védő fóliával találkozunk először, ami óvja a színeinket és ezen van feltüntetve a különböző árnyalat elnevezések.



Az applikátor egy két végű, kicsit gumis állagú eszköz, amit én személy szerint nem használtam, mert jobban kedvelem az ecsetekkel felvinni és elsatírozni a szemfestékeket. Alapvetően közepes minőségű ez a smink applikátor, de ha úgy adódik használható.

Nagyon érdekes paletta, különleges színekkel, a citrom sárga és a királykék egyből magára vonja a figyelmünket, aztán észrevesszük a pasztelleket, menta színt ezután pedig megörülünk a praktikusan használható barnákra és föld árnyalatokra. Egy selyemfényű fehér árnyalaton kívül mind matt.



Ezekkel a színekkel egy palettán belül találkozva igencsak meghökkenhetünk, mégis mesés lehetőségek rejlenek benne, mivel olivás barna nappali sminket, bulizós kék szemeket, sőt extrém sárga szemhéjat is varázsolhatunk. A szezon nagy kedvencei a pasztell színek pedig ebben a palettában felfedezhetőek, a baba kék, a menta és az orchidea lila is.







Azért praktikus paletta mert az első 4 szín téli, a második négy őszi, a harmadik négy pedig nyári, így remek társ lehet egy divatos nőnek. 

A színek neveiből következtetve ezt a palettát kreol bőrűeknek fejlesztették, de változatosságát tekintve minden nő megtalálja benne a számára kedvező árnyalatokat. A barnák, pedig remekek lehetnek kontúrozáshoz és mélyítéshez. A világos színek kiemeléshez és persze azokkal nagyíthatjuk a szemünket optikailag. Tökéletesen építhető színeknek köszönhetően remek átmeneteket satírozhatunk. 

Egy hétköznapi barna smink ezzel a palettával

Szemöldökömet is Sleek-el emeltem ki ITT találjátok a szemöldökformázó kétvégű ceruzát.

VB smink videó, amihez használtam a palettát.


Összességében nagyon bejön ez a paletta és biztos, hogy be fogok szerezni más Sleek termékeket is a hiper pigmentáltságuknak köszönhetően elnyerték az imádatomat. A pirosítói és a kontúrozó szettje a következő áldozatom, amit megveszek. :)

Pontokban kifejezve: 5/5