2014. július 20., vasárnap

A nyár legjobb pirosítója-Essence Blush up! pirosító

Ez a pirosító nagy vágyam volt hónapok óta, de valahogy mindig otthagytam a polcon, mígnem anyukámnak megesett rajtam a szíve és meglepett vele. Azóta a kedvencem, minden mást háttérbe szorított az Essence blush up!-ja.







A csomagolása átlátszó műanyag tégely, ami láttatja velünk a színek csodás harmóniáját. Letisztult egyszerűséggel szerepel a márka név és a kiadás ezüst betűkkel a külsején. A lényeg viszont hogy jól zár, ugye ez szokott lenni a veszte a sminktermékeknek és ráadásul kinyitni se nehéz, ez az. :)


Mint látjátok itt már használva volt
A színei magukért beszélnek, igazi erős nyári árnyalat, mind a pink, mind a narancssárga, ráadásul keverve a két színt egy teljesen természetes hatást érhetünk el vele.

Még szűz, érintetlen.
Elég jól pigmentált, csak megfelelő mértékben porzik és az ecset nem vesz fel egyszerre túl sok festéket előbb említett tulajdonsága miatt. Kezdő sminkelőknek is bátran ajánlom, hiszen nem ér el vele drasztikus hatást, mivel inkább építhető, mint hiperpigmentált.



Tartóssága is remek nap végén is a helyén marad, pedig én piszkálom az arcom rendesen... :)







Már a cím is elárulja, hogy nagy kedvencemről van szó, így a pontozás is egyértelmű hogy 5-ös, egy kivetni valóm van, hogy erős szín elérésénél kétszer kell átmenni a pirosítóval, de ennyi áldozatot hozok érte bármikor. :)

Nektek melyik a kedvenc pirosítótok?

Jó sminkelést!
Üdv: Enikő