2014. július 14., hétfő

Fesztiválon is a nyeregbe! OUTFIT-COWGIRL

Nagyjából 5 éve Hegyalja fesztiválon viseltem hasonló szettet, arra az alkalomra vettem ezt a cowboy kalapot, amit azóta is előszeretettel viselek nyáron, nyaraláson és persze fesztiválokon. 





Szeretek ilyenkor szerepek mögé, jelmezekbe bújni, hiszen ez is én vagyok, a szexi és vad cowgirl. :)

A csizmát még egy debreceni turiban vettem ezer évvel ezelőtt, amikor még nem volt ekkora divat és ilyen elfogadott a használt ruha vásárlás. Átmeneti csizmának bizonyult a velúr anyaga miatt, fesztiválokra kitűnő választás egy-egy bakancs, vagy csizma és persze elkel a gumicsizma is mindig. 



Minden jó fesztivál szett a kiegészítőkön múlik, itt szerencsére nem kell annyira félnünk attól, hogy túlzásba esünk, itt a túlzás a trendi. Ha a szívünkre akarjuk tenni a kezünket mindenki szeretne feltűnő lenni és ez az a terep, ahol a feltűnési viszketegséget kiereszthetjük és élvezhetjük a bohém énünket.


Rojtból sosem elég, ha engem kérdeztek, a játékosságuk mellett nagyon szexisek. A mellény egy vintage darab nagymamám szekrényéből, a horgolt anyag remekül illik ebbe a kompozícióba. A táska egy Háda kilós szerzemény, de még lapul a szekrényemben jó pár ilyesmi darab, ez az igazi stílusom, így nem tudok ellenállni, ha belebotlok egybe. 


 A kalap télen a falam díszíti, sok más társával együtt, így csempésznek kis nyarat a hideg évszakokba is. 


 
A karkötők Hádából kerültek ki, a nyaklánc viszont legújabb ebay rendelés, a szett szerintem ezzel van megkoronázva. :)



 Smink:


Alapozó: Vichy Idealia, Szemhéjtus: Manhattan, Fekete szemhéjpúder: Miss Sporty, Bronzosító: NYC, Arcpír: Essence, Szemöldök: Sleek szemöldök igazító kétvégű ceruza



Rövidnadrág: DIY
Top: New Yorker
Mellény: Vintage
Csizma: Túrkáló
Nyaklánc: Ebay

Táska: Háda (New Look)
Karkötő: Háda + antik piac Dánia
Kalap: Kínai