2014. július 2., szerda

Mit rejt az augusztusi Pixibox?

A szokásos letisztult dobozban érkezett az augusztusi Pixibox, amit már az első napon a kezembe vehettem. Nem magamnak, hanem Ginának rendeltem, így azonnal fényképezés, és a képek küldése, ezért úgy gondoltam megosztom Veletek is mit rejt a mostani varázs dobozocska.




Pár bevezető sor azoknak, akik még nem jutottak Pixiboxhoz:

Ha még nem rendeltetek Pixit, akkor el kell mondanom, hogy gyorsnak kell lennetek, az oldalon érdemes előre regisztrálni, hogy az adott időpontba már csak be kelljen lépnetek és kattintani. Egy ember két dobozt vehet egyszerre. A beauty box ára 4390 Ft, amit a futárnak kell kifizetni. Mailt kaptok a kiszállításról, mely minden információt tartalmaz, majd  egy SMS-t is kaptok a postára adás napján, így nem feledkeztek el arról mikor várható. A futár nagyon aranyos volt és megismerhettem a digitális aláírást is, eddig csak a mezei papírt és tollat ismertem közelebbről. 


Kicsit fura volt, hogy az augusztusi box már július első hetében megérkezik, de szerintem annál nagyobb izgalom lengte körül, hogy sikerült e ilyen rövid idő alatt egy igényes és jól végig gondolt dobozkát összeállítani. Legfelül a Piximagazin köszöntött, amiben a termékek leírása szerepelt és szerintem nagyon jó ötlet, még azt is el tudnám képzelni benne, hogy bloggerektől egy-egy cikket, vagy ismertetőt tesznek bele, esetleg minden termék után ajánlást a beauty guruktól. Azonnal félre tettem az újságot, és bontottam fel a dobozt, amiben a termékek rövid ismertető papírkája alatt megbújt a sok csodás kozmetikum.



A legfeltűnőbb a BOMB Cosmetics szappantortája volt, aminél a kíváncsi öcsém azonnal megkérdezte, hogy sütit is küldenek? Igen nagyon megtévesztő, gyönyörű kivitelű. A leírásban szerepel, hogy minden doboz más illatút rejt, ebben az esetben a Pina Coladas. Szuper illata az egész boxot belengi. Felkeltette az érdeklődésemet, a többi fajta is nagyon és most hatalmas akciók vannak a BOMB-nál.



A BOMB Cosmetics Little Hotties illatpasztilláit is tartalmazta egy szív és két kör alakú mintában, cuki fehér díszzacskóban. Ahhoz nagyon ért a ez a cég, hogy a nők szívét a formával és a csomagolással rabul ejtse.

Ezek tanulmányozása után a Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair sampon/balzsam (50ml-utazó méret) esett a választásom, hogy jobban megszemléljem. Nyaraláshoz kitűnő darab lehet, hogy az utazós neszesszerben helyet kapjon ez a két termék.



VICHY Capital Soleil napvédő krém arcra, mattitó hatással SPF 50 mintácska szintén jó KIS termék a nyári napozós szezonban. Emellett a VICHY strandtáska, amit szerintem minden doboz tulajdonos büszkén fog viselni, bár én tök fölöslegesnek tartom, inkább valami jó Vichy kozmetikumra számítottam a beharangozás után.





Karl Lagerfeld női és férfi parfümmintáit, szerintem mindenki várta, hiszen ez a beharangozásnál is szerepelt.



A Clinique Age Defense BB krém 30-as fényvédővel szintén utazó méretű termék, ami nagy öröm lehet azoknak, akik rajonganak a BB krémekért, hiszen a Clinique egy szuper márka, ami a minőségéről híres és Gina nagy kedvence.



Essie körömlakk 13,5 ml teljes termék, ami szerintem a legjobb dolog ebben a dobozban és Gina ráadásul egy tűzpiros lakkot fogott ki, ami minden esetben a legnőiesebb és legpraktikusabb szín. Ezt különösen irigylem. :)



A BOMB Cosmetics 10%-os kedvezmény kuponja, ami a Little Hotties  termékekre használható fel, szintén egy jó lehetőség a vásárlásra.



A doboz egy nagyon nyári kiadás, ami gondol a nyaralókra az utazó méretű termékeivel, a strandtáskával és a fényvédő krémével. A BB krémet szintén előszeretettel ebben az évszakban használják a nők. Nekem mint fentebb említettem, a BOMB termékek és a körömlakk volt a nagy-nagy szerelmem, viszont nem bánom, hogy én nem rendeltem meg és nem is fogom utólag beszerezni a dobozkát másodkézből. A strandtáskát fölöslegesnek tartom, a Vichy fényvédő krém tesztert pedig kevésnek kipróbálásra, legalább 3-4 adag kéne (az előző havi La Roche-Posay napteje legalább utazó méretű volt). 

Gina amint kipróbálta a tapasztalatokról be fog számolni, az előző dobozról, pedig ITT láthattok videót (azzal nagyon elégedett voltam).

Nektek melyik termék nyerte el leginkább a tetszéseteket?

Szép Napot! 
Enikő