2014. július 24., csütörtök

Stílusos nyár-OUTFIT

Világ életemben vonzottak a nőies ruhadarabok, amik kiemelik a női vonalakat és homokóra alkatot alkotnak. Bármely korban és divatban elővehetőek viszont ezek a klasszikus vonalvezetésű darabok. 
Íme egy tökéletes választás, ha tovább kattintasz pár tanáccsal is gazdagodhatsz. :)
Akik követik a blogot tudják, hogy imádom a tengerész stílusú ruhákat, így nem volt kérdés, hogy jön velem ez a darab is, amikor megpillantottam. 




Az A vonalú szoknyák nagyon előnyösek a nagyobb fenékkel és vastagabb combokkal rendelkező lányoknak, akiknek vékony a derék vonaluk. Ilyen vagyok én is és amikor csak tehetem igyekszem az öltözködésemmel elkendőzni a genetikai adottságomat. Ez a fazonú szoknya segít a homokóra jellegzetes vonalát kialakítani, hiszen az agy erre a vonalra egészíti ki azt ami a redők alatt megbújik.
Nyári hőségben külön öröm ilyen vászon ruhákat viselni, mivel lélegeznek és lengedeznek, így legyeznek és kellemes viseletek. 



A hosszanti csíkok mindig nyújtanak, így a szoknya magasítja az én törpe alkatomat is (csupán 160 cm-vel áldott meg az ég). A szoknya hosszánál oda kell figyelni, hogy mi előnyös nekünk. A tapasztalatom az, hogy vagy térd felé, vagy térd alá érjen, mert a pont térdig érő szinte mindenkinek ketté vágja az alkatát és béna hatást kelt. Ez a szoknya hossz kiemeli a vádli vonalát.

A mell résznél a csíkozás olyan remekül van megoldva, hogy nagyítja optikailag a kebleket és a vízszintes csíkok ebben az esetben a barátink. 
Smink: 

Mivel reggel csak elszaladtunk az okmány irodába nagyon kevés dolgot tettem fel. Alapozó: Vichy Pirosító: Essence Szemöldök: Catrice szemöldök formázó szett (gyors hatékony, amikor rohanok akkor használom) Szemhéjtus: MAC Szempillaspirál: MAC



Szett: 

Ruha: Háda 
Cipő: Angex
Táska: Ázsia Center
Karkötő: Dániából antik bolt

A táskát Budapesten az Ázsia Centerben vettem 6000 Forintról alkudtam le emberi összegre 4000 Ft-ra, azóta csak őt hurcolom és ehhez a szetthez csodásan illik a színe és tetszik a kontraszt a szegecsekkel.
A narancssárga cipő szintén az egyfajta káoszt erősíti, ami jellemzi a stílusomat. Világ életemben eltért a cipőm a táskámtól és végre a divat is követi ezt az elképzelést. :)

A helyszín pedig Nyíregyháza kedves szülővárosom és lakhelyem, az ország egyik legtrendibb pontja, ahol csodásan öltöznek a lányok és meseszépek. :)

























Ti is szeretitek a klasszikus stílust?

Öltözzetek szexisen nőiesen!
Üdv: Enikő :)