2014. augusztus 23., szombat

A menyasszony cipője, amit még Hamupipőke is irigyelne- Ebay LISTA

Úgy döntöttem esküvő sorozatba kezdek és pár hetente inspirációs képeket, ötleteket, ruhákat és kiegészítőket mutatok Nektek. Természetesen lesznek saját képek is, de a félreértések elkerülése végett nem készülök még az esküvőmre csupán egy lány vagyok, akit lenyűgöznek a menyegzők.


Minden lány álmodozik gyermek korától az esküvőjéről és ennek sarkalatos pontja a cipő választás. Ebben a posztban összegyűjtöttem néhány darabot az ebayről a leendő aráknak és az álmodozó lányoknak.


Ki ne ismerné kedvenc cipőmániásunkat Hamupipőkét, aki garantáltan sárgulna az irigységtől, ha ezekben vonulnánk el előtte. 


Ha már esküvő és csodás menyasszonyi ruha, akkor a legtöbben a hófehér cipőre esküsznek, nos ez is szerepel az ebay listáján, ha cipőről van szó. Klasszikus, csinos és nőies.

Pillangó kisasszonyAz esküvő a menyasszony nagy napja, így érdemes egy kis csavart vinni és vidámságot a kiegészítőkbe, tökéletes választás a visszafogottaknak is ez a pillangós remekmű, amit 7000 Ft alatti összegért megrendelhetünk.Vadóc klasszika


Merészebbeknek és divat őrülteknek ajánlom ezt a Valentino másolatot, ami hófehérben elegáns és izgalmas és 6000 Forint körül beszerezhető.Szelíd motoros

Első ránézésre úgy tűnik mintha gyöngyök díszítenék ezt a szintén designer hamisítvány cipellőt, de ha tüzetesebben megvizsgáljuk már jól látszik, hogy ezek bizony hegyes szegecsek. Szolid, de mégis vadóc, kell ennél több? :) (9500 Ft)
Púder csillám

A finomabb lelkületű lányoknak igazi királylány cipő dukál, ez a púder színű csillogó cipő minden nagy abroncsos ruha éke lehet. Ráadásul a vastag sarok kényelmesebb viselet lesz, így még a táncolás se lesz kínszenvedés. :)

Arany hologrammos

Szeretnél csillogni a nagy napon? Válasz egy izgalmas holo cipőt, amihez majd festheted a körmeidet. Én azonnal beleszerettem ebbe a nagyon csinos topánba. 7000 Forint és nincs postaköltség ennél sem. :)


Kincsesláda

Ő a nagy kedvencem. Ha most mennék férjhez biztos, hogy ezt a csodát választanám. Igazi elvont darab, amiért még Hamupipőke is eladná a lelkét, bár az ára kicsit húzós 12 ezer forint, no de jobb esetben egyszer esküszik az ember, tehát tökéletes vétel. :)

Aranyló gyöngy

Sokan még mindig a platformra esküsznek, ezen darabokból sincs hiány. Ebbe a válogatásba ezt a gyöngyös, aranyos lábbelit hoztam, ami még 6000 Forintba se kerül. Nos ki kéri?


Új hullám

Nincs is szebb, mint egy izgalmas pántvezetésű darab. Ez a nude cipő gyönyörűen keretezi a menyasszony lábát és a strasszoknak köszönhetően minden tekintetet odavonz. :)


 Fő a kényelem

Ha az esküvőjét valaki végig szeretné táncolni, szerintem jó páran vannak így vele, akkor érdemes egy váltó lapos cipőt is beszerezni. Ez a gyöngyös-csipkés csodás társunk lehet a vég óráiban, amikor már lábunk elhalt. :)
(8900 Ft)

Ki ne ismerné a babonát, miszerint kell minden menyasszonyra valami régi, valami új, valami kölcsön, és valami kék... Nos miért is ne lenne ez a cipő, méghozzá egy ismerős lábbeli. Igen ez a Szex és New York ikonikus cipőjének mása, méghozzá kevésbé magas sarokkal.Az év színét, ami belopta magát a szívembe, nem akartam kihagyni és ez a gigantikus masni is lenyűgöző. 24000 Ft, de egyszer az életben kirúghatunk a hámból és ráadásul sokat lehet még a lábunkon. :)

Persze folytathatnám még a sort, hiszen ez csupán néhány olyan cipellő, ami a klasszikus tartományba belefér a nagy napon. Annyi csodás darab vár a gazdájára az ebayen, hogy kénytelen leszek még gyűjtögetni, akár egy extrém kiadásért. :)

Menyasszonyi ruhát így dobhatjuk fel.

Nektek melyik a kedvencetek? Milyen az álomcipőtök a nagy napra?

12 megjegyzés :

 1. Ezek közül a cipők közül lapos tetszik leginkább :-). Én az esküvőre olyan ruhát keresek, amiben van bordó, így a cipő is ehhez illő lesz :-) elsőre piros cipőt akartam egyszerű törtfehér ruhához, lehet visszatérek még ehhez a verzióhoz :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az nagyon mutatós lenne, szeretem ha egy menyasszony csempész a ruhába és a kiegészítőkbe egy kis vadságot vagy extrémitást. :) Lesz ilyen jellegű bejegyzésem is majd, hogyan dobjuk fel a menyasszonyi ruhát, milyen kiegészítőket válasszunk és persze tervezek egy vadabb cipő válogatást is bevállalósabb aráknak. :)

   Törlés
 2. Mindegyik cipő gyönyörű, én a szegecseset simán bevállaltam volna. :) Pont én is esküvős sorozatot tervezgetek, remélem nem veszed zokon, és nem érzed ötletlopásnak majd :) (Az extremitásról annyit, hogy 24 hetes terhesen házasodtam, lila ruhában..)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. dehogy veszem ötletlopásnak. :) na az nem semmi, mármint a lila ruha :)

   Törlés
 3. Aranyló gyöngy tetszik a legjobban, én tuti azt viselném!!! :)

  VálaszTörlés
 4. A púder csillámos és a lapos tetszik a legjobban, bár mindegyikben van valami szépség :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a lapos talpú cipő szerintem minden esküvőn mindenkinek jól jön. :)

   Törlés
 5. A púder színű *.* De azt bármikor felvenném, szóval talán pontosan ezért. Uhh, egy olyat nagyon be kellene már szereznem... (miért van az, hogy csak bővül a listám, hogy mire van szükségem, és sosem rövidül? :D)

  Nocy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az én listám már 2 oldalas. :D Ezekben az esküvős posztokban az lesz a jó, hogy elegáns eseményekre is használható ötletekkel fognak szolgálni. :)

   Törlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés