2014. augusztus 18., hétfő

"Bálabontás"-OUTFIT

Imádjuk a bálabontásokat a turikban és persze a bála ruhákban turkálást, nos én jelentem a bálakat is szeretem.

Az aratáson készült outfit fotókat pedig ITT találjátok meg. 




A barátom földjén aratatás után cuki bálák "képződtek", azaz készítették őket, így kihagyhatatlan volt, hogy helyszínül válasszam a fotózáshoz.



Amikor a fotók készültek csupán kimentünk megnézi ezeket a szalma gurigákat, de annyira lenyűgözőek és remekül illettek a laza szettemhez. Ebből látszik, hogy helyszínhez is lehet öltözni, sőt a környezet is tökéletes kiegészítő lehet.


Felmászni nem túl könnyű, de azért szerencsére még elbírom a fenekem, bár minden ilyen esetnél elgondolkodom, hogy nem ártana kicsit edzeni is. 
Ez amolyan háttér fotónak tettem be, lássátok az erőlködést is a fényképek mögött. Ja  és baromira szúr a szalma. :)


No de térjünk a ruhára. Kedvenc farmer sortom viseltem, ami még gimis kedvenc nadrágomból avanzsálódott át ezzé a rövid és szexi ruhadarabbá. Egy kis olló, sajtreszelő a rojtozáshoz és kész is a gatya. 


A topp egy egyszerű bézs felső, praktikusak mindig ezek a basic darabok, hiszen milló féle képen viselhetők és feldobhatóak kiegészítőkkel. 



Egyik kiegészítő itt a kalap, amit tavaly vettem a H&M férfi osztályán, de idén már a nőin is megjelent, szóval még lecsaphattok rá.


Másik kiegészítő egy nagy fa és bronz karika (kerek na) fülbevaló, ami szerintem nagyon mutatós és ütős, ha nem viselünk más ékszert. Önmagában is elég hangsúlyos, nehéz lenne hozzá mást felvenni.




A kockás ing nyári estéken tökéletes, hiszen a pulcsioz sokszor meleg van, de egy toppban azért fázunk, ilyenkor kapjatok fel egy inget és kössétek a derekatokra. Ráadásul takarja a narancsbőrt, ha esetleg kilógna a forró nadrágból, bár tény ha hidegebbre fordul az idő, kiderül a turpisság.


Imádom az állatokat, így örültem mikor bála nézés után egy szomszédos tanyán is látogatást tettünk. Volt ott 4 hónapos boci és sok sok kecske. Persze nem hiányozhatott a baromfi és még bébi báránykákat is simogattam. 




Nadrág: régi farmer levágva
Top: Top Shop
Kalap: H&M
Ing: Tally Weijl
Saru: CCC
Fülbevaló: valami bizsus