2014. augusztus 17., vasárnap

Cuki bigyók ebayről

Most egy olyan bejegyzés jön, amiben csupa kütyüt és bigyót mutatok, ami nélkül lehet élni, de nem biztos, hogy érdemes. Vigyázat hippecuki dolgok következnek, amikre vágyok és mindenki imádná.
Majmos körömszárító

Eper formájú teafű tartóMuffin alakú kontaklencse tartó

Szív alakú tojás sütő forma

Gomb poháralátét


Pohártartó

11 megjegyzés :

 1. Az antik hatású notesz nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt szeptemberben én tuti megrendelem és abba mennek majd a blog ötletek. :)

   Törlés
 2. Vannak olyan dolgok, amikre egyszerűen nem jut eszembe rákeresni ebayen, ilyenkor meg rögtön mentem is le a linket :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a cute címszót elég sűrűn beütöm, bár nekem az ebayen nézelődés valamiféle kikapcsolódás. A modern Hepburn lehet nem a Tiffany előtt állt volna reggelijével hanem a gépe előtt ül és az ebayt lesi. :D

   Törlés
 3. Rám veszélyes az Ebay cukiságok szempontjából, minden hónapban megalkuszom magammal (és a Férjjel) egy keretben, amit rendszeresen túllépek :):) Állatkás jegyzetlapokat pont rendeltem ebben a hónapban, meg jó néhány kreatív eszközt, Zalánnak textilkönyveket, de mindig becsúszik pár ékszer is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam ugyanez a helyzet, drága barátom minden hónapban megtámogatja ezen függőségem egy kis összeggel, de nehéz nem kicsúszni a keretből. :) próbálok azért nem felhalmozni túl sok cuki kacatot, de be kell valljam van néhány nem túl hasznos dolog már itt. :) az ékszerek meg a gyengéim. :)

   Törlés
  2. Nekem van mentségem, "de a gyereknek is rendeltem valamit" :D

   Törlés
  3. oh, na akkor ideje lesz nekem is családot alapitani. :)

   Törlés