2014. augusztus 1., péntek

Ebay mennyország-rendeléseim a nyáron

Tavaly nyár végén eljutottam addig, hogy rendeljek internetről és őszre odáig, hogy az ebay-el is elkezdjek ismerkedni. Mostanra komoly mánia alakult ki, hogy rendeljek innen, hiszen egyrészt olcsó, másrészt imádok csomagot kapni. Nézzétek meg miket szereztem be a kedves webes felületemről így nyár folyamán. :)



Fogadalmam a következő őszig semmit nem rendelek sehonnan, megszorítás és egy függőség leküzdése miatt vagyok szigorú magamhoz, de úgy vélem titeket érdekelhet milyen kincseket szerezhettek innen.



Mini Ujj perc gyűrűk
Nagyon vagány és egyben nőies divat, bár annyira nem kényelmes, ha őszinte akarok lenni. 
IDE kattintva találjátok az eladót és ez a szett 230 Ft volt.


















Fesztivál nyaklánc

A legjobb rendelésemnek bizonyult, mivel teljesen én vagyok, az én stílusom. Elég hamar meg is érkezett, talán két hetet kellett várnom csak rá. Szerintem nem csak a fesztivál szetteket, de egy egyszerű fekete ruhát is még vagányabbá varázsol. Több képet a lenti outfittről ITT találtok. Éljenek a Cowgirlök!!! :)














T-REX nyaklánc


Ő volt a nagy beteg vágyam jó darabig, aztán nem bírtam tovább megrendeltem. Rengeteget vártam rá, 5 hetet is, de megérte rohadtul. Kis ajándék dobozban érkezett, ilyen cuki gesztusban még nem volt részem az ebayen és egy aranyos kis levélke is kísérte, ezzel megvettek kilóra. :) A nyaklánc pedig kifogástalan. :)






Replika karkötő


A Hermes karkötőjévelegy éve szemezek és persze csak a másolatokkal, de mindenhol horribilis összegekért árulták, aztán ebayen 600 Ft-ért rábukkantam, azonnal kattintottam és 3 hét múlva már csatolhattam is fel. Egy bajom van csak vele, hogy picit nagy rám, mint minden karkötő, mert gyerekméretű a csuklóm. A nagy pozitívum, pedig, hogy bőrből készült. :) Katt IDE, ha érdekel, csupán 600 Forint.

Nagy márka utánzatai a fülembe

Imádom a szép designet és akkor is megveszem, ha történetesen egy márka logója és másolata, viszont eredetiért, eredeti árat sosem adnék ki. 500 Forint körüli összegért vesztegették párját és ennyiért nem tudtam lebeszélni magam róluk. Nagyon elegánsak, szuper fényesek és jó minőségűek.




Ékszerszett, szintén egy másolat


Ki ne ismerné az Álom luxuskivitelben című filmet és ki ne álmodozott volna egy Tiffany Co. kollekcióról, nos a kicsi kínaiaknak köszönhetően ez megfizethető közelségbe kerül hozzánk, hiszen csupán 2000 Ft. Természetesen nem ezüst, de meggyőzően gyönyörű kivitelezés és olcsó. :)

Link ITT.

Karkötő-gyűrű a legújabb divat

Mielőtt totál márka buzinak tartanátok, azelőtt berakok ide egy egyszerű kis karkötő és gyűrű kettő az egyben darabot. Mostanság nagy divat lett mindenünket ilyen multifunkciós ékszerekkel teleaggatni. Ez a kéz pedig, mint amulett is jól jön. :) Talán 600 Ft-ba került, linket ITT találod. 














Aranyló szoknya, ami azt hittem sose ér ide

Ő a rekordtartó az időben csúszásnál, szerintem más időszámítás, vagy más dimenzió lehetett az ok, amiért június 2 helyett (ez volt a 4 hét) július 18-án érkezett, az 11 hét. Maga a szoknya nagyon szép S méretű, de itt jön a bibi, az én xs méretű fenekem is alig fér bele. No de motiváló ruhadarabnak tökéletes lesz a diétához, ha már ennyit váratott belefogyok és pont. :)











Naked utánzat ezerötért

A történet ott kezdődik, hogy karácsonyra anyukámtól megkaptam az Urban Decay Naked 2 palettáját, ami azóta is a nagy szerelem. Gina rápróbált az ebay-en a másolatára és láss csodát nem is volt nagy eltérés az eredeti és a replika között, mint pigmentáltságban, mid pedig színekben nagyon hasonló. Elkezdtem hát nézegetni én is ebayen a palettákat, mígnem 1500 Forintért megrendeltem ezt a hamisítványt.



Elég hamar megérkezett, de törötten, így jeleztünk az eladónak, hogy visszaküldenénk, de ő készséges volt és postázott egy másikat. Ez szerencsére már egyben érezett meg, de sokat kellett várnom rá.



Alapvetően tetszik ez az ikonikus szemhéjpúder paletta, de rádöbbentem, hogy mégis csak a Naked 2 a szívem csücske, ezt sajnos elég sokat hanyagolom. Nem tudom, hogy azért mert a színek eltérnek az eredetitől (hiszen nincs ennél összehasonlítási alapom), vagy csak ezek az árnyalatok nem az én színeim. Így továbbra is a Naked 2-t ajánlom (akár hamis verzióban is) kezdő sminkkészletnek kihasználható természetes föld és arany színekből.




Ha érdekel titeket mi a véleményem a Naked paletta koppintásról, akkor írjatok és készítek egy tesztet is majd.

Cuki szemhéjtus


Az egyik blogger lánynál láttam, aki azt mondta, hogy nem csak a csomagolás cuki, de a minősége is jó. Első próba csík a kézfejemen landolt és alig tudtam ledörzsölni, ez igen. :) Tesztelgetés után viszont változott a véleményem, egy átlagos tusról van szó, de ár érték arányban azért elég jó kis termék. 
INNEN meg is rendelheted 320 Forintért. :)










Ecotools ecset szett

Gina rendelt pár ecsetet ebayről, amik remek minőségűeknek bizonyultak. Ezen felbuzdulva belevetettem magam a beauty guruk ecsetekről szóló beszámolóikba és erre a készletre esett a választásom, hiszen próbálom kialakítani a sminkes kellékeim tárházát, méghozzá olcsón és jó minőségben. Az Ecotools ecsetekről azt kell tudni, hogy teljesen, már már mániákusan környezet barát, állat kinzás mentes szőr, újrahasznosított anyagok. Földanya előtti tisztelgés, műszőr, bambusz, újra felhasznált aluminium és kezeletlen pamut, ami az anyagokat illeti. Később, majd írok, hogy váltak be ezek az ecsetek. Addig is ITT találjátok meg az arcra valókat, de létezik szemre való készlet is, mindez utazó méretben, azaz nem nagyobb mint a tenyerem az ujjaim hosszát is beleszámítva. :)




Ti szoktatok ebayről rendelni? Volt nagy csalódásotok? Mi volt a legjobb vásárlásotok?


Ha kedvet kaptatok jó rendelést!
Enikő