2014. augusztus 15., péntek

MEMEBOX a koreai szépségdoboz (Kollagénes doboz)+ VIDEÓ

Az előző MEMEBOX (a linkre kattintva videót és cikket találsz) teljesen meggyőzött arról, hogy a koreai termékek csodálatosak és színvonalasak. Most érkezett meg hozzám a #33-as a kollagénes doboz, amit megmutatok Nektek, ezt még nagyobb izgalommal vártam mint az előzőt, mert bizony 26 évesen már elkezdett egy egy ránc kialakulni, így tennék ellene, hogy ez fokozódjon. 

4-8 teljes terméket tesznek egy dobozba és persze kerül nem egy teszter méret is bele. Különböző kiadásai vannak, van a sima Memebox, ami havonta jelenik meg. Négy fő típusa létezik, a MEMEBOX, a MEMEBOX különkiadás, a Luckybox (szerencse doboz) és Superbox (ami drágább, és több terméket tartalmaz. Ezen kívül vannak trend kiadások, pl. nyári, csajos bulis, vízálló sminkes, piros kiadás stb. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző dobozt, amiben a zsákbamacska termékek vannak jóval nagyobb összegért, mint amibe a box kerül. Klikk ide és nézz körül a dobozok között. :)

There is 4 to 8 full size products and there are tester sizes also included in the box. There are different editions, there is a smooth Memebox, which is published monthly. There are four main types, the MEMEBOX the MEMEBOX special edition, the Luckybox (lucky box) and SuperBox which contains more products and of course they are more expensive. Moreover, there are annuals, summer, girls night out, waterproof make-up, red edition, etc. Everyone can find something to match their taste.


Egyenesen Koreából jön repülővel így feladás utáni héten már kézbe veheti az ember, nekem most csupán 2 nap alatt érkezett meg (Koreából Magyarországra 10 óra alatt eljutott, itthon tovább tartott az útja), futár hozta házhoz. :) 
Egy kis bosszúság ért, a vámon Magyarországon felbontották a dobozom és valami vandál nyitotta ki az ellenőrzésnél (veszélyes is a kozmetikum) és széttépte a dobozt. Már az előző is nyomottan érkezett így reméltem, hogy ez most egybe jön, de sajnos nem így történt. Erről a Szex és New York jelenet jut az eszembe, amikor Samanthát megfosztják a hormonjaitól. :) 

A small annoyance over, the customs in Hungary opened the box, ripped open it actually so they can check these (dangerous cosmetics). The previous box was also damaged a little, I was hoping that this time is gonna be o.k. , but unfortunately… . In this situation I was thinking about The Sex and the City scene when Samantha was deprive from her hormones. :)


This bag cowered the little box even this is so cute. :)

Straight from Korea comes by plane so after a week thay make delivery .I got it in 2 days, by a courier.


A koreai termékek híresek arról, hogy kiváló minőségűek és csodás bőrt eredményeznek és miután sok külföldi beauty blogger beszélt erről a boxról és csak jót mondtak, így én is bátran kenem fel ezeket a kozmetikumokat és az előző doboz kipróbálása után még bátrabban ajánlom, hiszen az is csodás volt.

Korean products have their reputation for being high quality and using them results in beautiful skin. Having a lot of foreign beauty blogger talked about these boxes and the only sad good things, so I feel free to test and use these cosmetics.

The Special Edition which I have is designed to target a subject and all around it , but it also adapts to current trends and seasonal needs.

A Special kiadás ami nekem van úgy tervezték, hogy egy téma körüljárása a cél, de mindez alkalmazkodik az aktuális trendekhez és szezonális igényekhez.


A leírása és használati útmutatója a termékeknek

Kollagénes doboz innen rendelhető meg.

Ramosu Carestory Collagen Extract 100 10ml (36$)

Ez egy kollagén (100%) ampulla, amiben 17 különböző aminosav van, ami intenzíven hidratálja a bőrünket és segíti a sejtek regenerálódási folyamatát ezáltal feszesíti és rugalmasabbá teszi a bőrt. 

Infused with over 17 different amino acids, this 100% concentrated Collagen Ampoule will deliver intense hydration and facilitate cell regeneration for more supple and firmed up baby-skin.

Dermahouse Collagen Firming Cream 30 ml (29$)

Kollagénes bőr feszesitő krém. Ebben van bőven kollagén, shea vaj és mangó kivonat is. Ez a keverék hasznos tápanyagokkal látja el a bőrünket és a shea vajnak köszönhetően a nedvességet bezárja a sejtekbe. The abundant collagen, shea butter, and mango shea butter ingredients in the collagen firming cream work to lock in moisture and deliver benefical nutrients deep down into your skin. With continuous use, you'll experince disappearence of fine lines and wrinkles and improvement in the skin texture and clarity.


Dewytree Real Collagen Nutrition Serum 50 ml (39$)

Mély hidratáló és tápláló kollagénes szérum. Kezeli a nagy, tág pórusokat, erre nagy szükségem is van, így öröm és boldogság. :) Csökkenti a bőr öregedéseinek a jeleit, a megereszkedett arcbőrt feszesíti és segíti a folyadékpótlásban és a sejtek regenerálódásához is hozzájárul. Magyarul egy csodás szérumról van szó és nincs korhatár, így megelőzésre is tökéletes. Ő valami álom, ha elfogy újra rendelem.

A deeply moisturizing and nourishing facal serum infused with high concentrates of collagen, this serum treats enlarged pores, sagging skin, and signs of aging with its highly moist and nutritious formula which instigate skin regeneration and renewal.
3W Clinic Collagen Make-up Base 50 ml (30$)

Szilikonos kollagénes sminkalap, vagyis egy primer. A smink előkészítéséhez ajánlják, kondicionálja a bőrt. Feszesebbé teszi és egyenletesebbé az alapozáshoz. Zseniális, kipróbáltam és biztos hogy el fogom használni és újra vásárolom, mert csodás alap a sminkemnek. Boldog vagyok, ő lett az egyik kedvencem. This silicone type collagen make-up base (primer) contains blemish-control powder components for matting out and preparing the skin condition befor foundation application. The high level of adherence ad long-lasting formula helps maintain your makeup sillky smooth all day long. Genius, I tried it and for sure I will use it and buy it again, because it makes a wonderful base for my makeup. One of my favorites.The Skin House Wrinkle Collagen Free Spot 30 ml (28$)

Kifejezetten a ráncokra való krém, ami kollagént és andenozint tartalmaz. Arra való, hogy eltüntesse a ráncokat, tehát célzott helyi kezelés. Pár hónapja azt mondtam volna, hogy ami már megjelent azt nem lehet eltüntetni, de amióta kipróbáltam a MEMEBOX-ban lévő Rizses arcpakolást, azóta hiszek. Attól 4-5 napra eltűnt minden mimikai ráncom. Remélem ezzel a termékkel is megismétlődik a csoda.
Kipróbáltam és tényleg simítja a ráncokat szépen így az arcápolási rutinom része lesz. :)

This wrinkle-care product is packed with collagen and adenosine components for delivering deep, intense nourishment to skin and nuffily the signs of aging by filling in between fine lines and wrinkles. This is not an eye-only ceam; it can be applied anywhere else on your skin  with visible lines and wrinkles. A few months ago I would have said that I can not get rid of my creases, but since I tried the rice face mask in the MEMEBOX I believe I can. It was gone for 4-5 days every expression line. I hope this product can repeat the miracle.
So I tried it and it really smoothes wrinkles, it is gonna be a part of my skincare routines. :)
abelle So Hot-Burning Concentrate Ampoule 20 ml (24$)

Olyan hajra való pakolás ez, ami felmelegszik a hajra kerülve, így még intenzívebben issza be a fejbőr és a hajszálak. Ez egy nagyon nagy koncentrátumú ampulla, amiben van EGF hidrolizált keratin, kollagén és selyem (selyem, hogy a fenébe?) és ezáltal fényes és erős lesz a haj. 

Nagyon bizsergett tőle a fejbőröm és melegedett, furcsa érzés volt, kicsit ijesztő. 5-15 percet irt én 10 perc után lemostam. szárítás után dúsabb volt a hajam és tartása is lett, fényesebb és selymesebb hatást is tapasztaltam, így nagyon bejön ez az ampulla is.

A unique hair ampoule that warms up all by itself and absorbs deeply into your hair, this highly concentrated ampoule is made from E.G.F., hydrolyzed keratin, collagen, and silk which all work to strengthen the hair cuticle and make your hair shine with a natural glow. It tingles and warmed up my scalp, it was a strange feeling, a bit scary. The description said 5-15 minutes, I washed it after 10 minutes. Then dried my hair and was muh richer, it became brighter and smoother, so it's really hit me.


Összérték, h darabonként vennénk meg: 186 $ 
Doboz ára: 35 $ 
Kedvezmény kód augusztus végéig: IP92GD
Ezzel a promó kóddal kapsz 5 $ jóváírást.
Ha most regisztrálsz, akkor 10 $ is landol a vásárló kártyádon, tehát akár 15$ kedvezménnyel is veheted meg az első dobozodat.


Discount Code by the end of August: IP92GD
With this promo code you will get $ 5 credit.
If you register now, you also get a $ 10 credit on your customer card, that means you can buy your own MEMEBOX with $ 15 discount.


Website: http://us.memebox.com/memebox-global

Annyira kiváncsi vagyok már a koreai sminkekre is egyre jobban vágok egy sminkes dobozra, hiszen eddig teljesen beváltak a kozmetikumok. :)

Előző dobozokról (previous boxes) olvashatsz még: Kollagénes #33  #22 2014 legjobb termékei és Teljes kiőrlésű gabonás #6 


Mi tetszik legjobban Nektek ebből a dobozból? Melyik doboz érdekel titeket leginkább?

24 megjegyzés :

 1. Szia !
  Pl. ez a dobozka mennyibe kerül, és mennyi időn belül szállítják házhoz? Szállítási költség is van ? Annyira tetszik és szívesen megrendelném..... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt a honlapja: http://us.memebox.com/memebox-global
   Sokfajta dobozból lehet választani, a legolcsóbb 15 dollár, ez 35 dollár volt. 7 dollár a szállítási költség. fel van tüntetve minden doboznál mikor kezdik postázni, onnantól számítva egy héten belül elvileg megérkezik futárral, nekem ez két nap alatt megjött. A cikk végén augusztusi kedvezmény kódot találsz, ami 5 dollárt ad neked és még regisztráció után kapsz 10 dollárt, tehát az első rendelésed 15 dollárral kevesebbe fog kerülni. Nézz körül remek ki dobozkák vannak még, én egy sminkeset is nagyon szeretnék már. :)

   Törlés
  2. Ezt a dobozt itt találod, ahogy látom fix dobozka, így folyamatosan rendelhető: http://us.memebox.com/superbox/superbox-33#.U-3_n8V_tRk

   Törlés
  3. Nagyon szépen köszönöm! :) Így már mindent megtaláltam :)

   Törlés
  4. De jó. :) Majd lesem a blogodat, hogy milyen dobozt rendeltél és hogy tetszett. :)

   Törlés
 2. Sziasztok, már rendeltem dobozkát, de most másik e-mail címmel is regisztráltam de csak 2 pontot kaptam, nem tudom mi lehet a baj :/ Van valami ötleted? :))
  Amúgy szuper doboz, nagyon tetszik, mindent elfogadnék belőle. Van még doboz útban hozzád/hozzátok? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs ötletem miért lehet, de lehet a címet azonositja, ha ugyanoda rendeltél talán erre tudok gondolni.
   Nincs de egy sminkesen agyalok, hogy a névnapomra kérek a családtól. :) Majd számolj be mi volt a dobozkádba. Melyiket rendelted amúgy? :)

   Törlés
  2. A címet úgy emlékszem, hogy még nem kellet megadni, amikor megkaptam a 2 pontot, de megpróbálom anya adataival is :)
   A sminkes biztos nagyon jó lehet, olyan majd nekem is kelleni fog :D
   Most ezt várom (aug. 12.-től volt a szállítás) Traveller's Beauty Kit és még egy másikat is rendeltem régebben a Memebox Global 15-öt. Ha végre megérkezik akkor jövök és írok :))

   Törlés
  3. olvastam külföldi oldalakon, hogy volt akinek egy héttel később jött jóváirás. Nagyon kiváncsi leszek arra. :) de jó :)

   Törlés
  4. Végre megérkezett tegnap :))
   Nagy izgalmamba meg se néztem, hogy ki hozta a dobozt, de szerintem postás lehetett, mert nem volt olyan DHL-es matrica, mint a Tiéden. A következő dobozt haza rendeltem, és mivel nem valószínű, hogy lesz otthon valaki, ezért örülnék, ha nem DHL-es hozná, mert gondolom ők nem hagynak értesítőt vagy ez hogy működik? :)
   Amúgy tetszik a dobozka, minden jól használható lesz benne és a kézfertőtlenítő gél nagyon cuki :D
   Egyszerűbb ha küldök egy linket, ahol valaki bemutatja ezt a dobozkát :)
   http://maritaextensions.blogg.no/1408455194_memebox_special_25_tr.html

   Törlés
  5. oh de jó nagyon örülök, hogy megkaptad és tetszik. :) A DHL-esek telefonon hivnak, de igy jobb h sima postán jött. :) Nagyon szuper dobozka lehet én is megrendelem ha még lehet. :)

   Törlés
  6. Én is regisztráltam és én is csak 2 creditet kaptam :(

   Törlés
 3. Múlt hónapban rendeltem meg a Nail & Hand dobozt, és 19-én kezdik a szállítást, nagyon izgatott vagyok. A radíros dobozt szeretném még majd megrendelni.
  Nagyon klassz bejegyzés lett, ennek a doboznak is tetszik a tartalma: )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. :) Ha megérkezik írd meg mi volt benne, vagy mutass egy fotót, mert nagyon kíváncsi én is a körmös, kezes dobozkára. :)

   Törlés
  2. Írok róla bejegyzést és szerintem instára is felrakom: )

   Törlés
 4. Helló én most regisztráltam először és 5 ilyen ízét kaptam. :-)
  Nem vagyok perfect angolos, sőt. De remélem sikerül rendelni egyet.
  :-)

  VálaszTörlés
 5. Szia! A rendelés menetéről nem tervezel bejegyzést készíteni? Szerintem nagyon hasznos lenne, számomra legalábbis biztos, de szerintem többeknek is. Én is néztem már az oldalt és a dobozokat, elég szimpatikusak, de így többé-kevésbé értetlenül nem igazán merek belevágni a rendelésbe :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek én is örülnék, ha le lenne írva a menete, mert engem is ez tart vissza rendeléstől :)
   Köszi Barbi, hogy Neked előbb jutott ez eszedbe :)

   Törlés
 6. Enikő, ezek a termékek hogy váltak be? Most pénteken lesz egy nagy restock memeboxéknál és ha ezt is újra lehet majd kapni, lehet lecsapnék rá. Írnál róluk pár gondolatot? Köszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Betty ! Tényleg pénteken lehet majd ezt a dobozt is újra rendelni ? :) Juj, de jó lenne :)

   Törlés
  2. Igen az Instagramon ez van: Black Friday: Biggest Restock of the year

   Törlés
  3. Nekem ez a doboz volt a kedvencem, ebből használom a legtöbb terméket. :) A szérum és a primer a nagy kedvencem, a szemkörnyékápoló közepes színvonalú, a 100%-os kollagén nagyon szuper. A shea vajas krémet keresztanyámnak adtam ő szereti. :) A hajra való termék viszont semmit nem adott. Összességében nagyon jó box. :)

   Törlés