2014. augusztus 5., kedd

Profi sminkelés- KIPRÓBÁLTUK

A Horváth-Raska Szilvia meginvitált minket egy sminkelésre ennek keretében ráadásul megismertük a Peggy Sage sminkmárkát is. Ha érdekel milyen sminkeket kaptunk kattintsatok tovább. 





















A Peggy Sage egy professzionális sminkmárka, ami Amerikában jött létre 1925-ben. Ez volt az első specializálódott márka a a kézápolás és manikűr területén. A világ egyik vezető sminkmárkája minőség tekintetében. Több információ: ITT

A  Style and Make up a Peggy Sage kizárólagos sminkakadémiája az országban. 
Enikő: 
Fényben a smink (a képeken nincs szűrő és javítás)
Nekem nem volt újdonság, hogy sminkelnek egy éve sminkmodell voltam egy kedves kozmetikus felkérésére. Akkor próbasmink, bőrelőkészítés és szemöldök gyantázás is ment ezerrel, ezért most tudtam mire számítsak. A sminkes hölgy, Böndiné Vitlinger Éva nagyon barátságos és kommunikatív volt végig magyarázta mit használ, mik a tapasztalatai, természetesen én is meséltem neki a mostanában használt termékekről amik örömöt és bánatot okoztak nekem, jó kis tapasztalat csere történt miközben alakult a drámai sminkem. Ennek az a története, hogy mindenképp valami extrémebbet szerettem volna,  egyrészt azért, hogy lássátok a tehetségét, másrészt mert unalmasnak találom a nappali sminkeket. Így született ez a nyári bulismink, kis neon narancssárgával és persze a drámai fekete nem hiányozhatott. A sminkes székben ülve persze csak a végén derült ki számomra, hogy hogy is festek. Arcomon csupán egy BB krém van és persze egy kis púder. 

A kontúrok élesek és mini csillámoknak köszönhetően ragyogóak, így highlighterre sem volt szükség. Nyáron imádom, ha az arccsontom csillog, ami ebben az esetben fantasztikusan sikerült, ezt mindenképp eltanulom. A szemsmink meglepő vonalvezetése mondhatom, hogy nagyon jól áll nekem, szóval ezt is megpróbálom megtanulni majd. Valamiért a narancssárgát imádják rajtam alkalmazni a sminkesek, mert harmad ízben kaptam ezt a színt, de most végre jól is állt. A neon színek pedig sminkben idén is nagyon trendik. :)

Nekem ő lett a kedvencem

Árnyékban a smink ( képek natúrak javítás mentesek)
A BB krémeket nem szeretem, de be kell látnom, hogy jó púderrel ugyanazt a hatást tudják elérni, mint egy alapozó, még az államon lévő pattanást is szépen elfedte. A számra is került egy nude, picit arany színű rúzs, végre egy szín, ami jól mutat és végre egy sminkes, aki tud javítani a rémes szájformámon. :) 

A sminkelés minden eleme Peggy Sage termékekkel és ecsetekkel történt. Eddig nem ismertem ezt a márkát, pedig egy szuper pigmentált remek minőségű termékeket gyártó cég. Az alapozók mindegyike vízbázisú, könnyen építhető és így a nyári nagy melegben se izzadja le az ember lánya és könnyű viselet. Minden termék antiallergén, természetes anyagú.  A képek magukért beszélnek, és ráadásul még megfizethető is. Az alapozó ecsetén nagyon gondolkodom, hiszen nagyon puha és nagyon egyenletesen viszi fel az alapozót és csupán 3500 Forintba kerül, amit szintén meg lehet vásárolni a STARLIFE üzletében a többi termékkel együtt. A szempillaspirál nagy meglepetés volt még nekem, mivel furcsa formája van és egy rétegben is drámai pillákat eredményez, lásd a képeimen. A Peggy Sage-ről annyit még, hogy Lilu is írt róla a blogjában, szóval elég garancia, hogy kiváló minőségű. 


Gina:

A Lancome-os sminkverseny miatt már nekem is volt részem profi sminkelésben, viszont ott is inkább nude és füstös sminket kaptam, hiszen azt szeretem, szerintem az áll jól. Pont ezért gondoltam, hogy kilépek a komfortzónámból és ha már itt a lehetőség, valamilyen élénk, színes sminket kérek. 

Az alap nálam is BB krém volt, ami kifejezetten pozitív csalódás azok után, hogy köztudottan nem vagyunk jó barátságban ezzel a termékkel. Az arccsontomra bronzosító került, amit nem is mondanék egyértelműen bronzosítónak, hiszen egy mintás, többszínű púderről van szó, ami már dobozban is gyönyörűen mutat.



A szemhéjamra élénk pink szín került, fekete szemhéjtussal nyomatékosítva, aminek külön örültem, mert nekem csak akkor van tussal kihúzva a szemem, ha valaki más megcsinálja... :) Ezután megkérdezték, hogy bevállalom-e a pink rúzst, én meg persze, hogy igent mondtam. Szerintem az eredmény magáért beszél.













Ebbe is belezúgtunk


És nem távozhattunk üres kézzel, ezen felületen is szeretnénk megköszönni az ajándékokat.