2014. augusztus 6., szerda

Smink inspiráció és Beautyblender oktató videó

A mai bejegyzésünkkel egy kis inspirációt szeretnénk adni az oldalunkon futó sminkversenyhez. ITT jelentkezhetsz a játékba. Mindkettőnk sminkje a Beautyblender segítségével készült. Enikő egy hangsúlyosabb, én pedig egy hétköznapi sminket hoztam Nektek.

Két kategóriában fog futni a játék, az egyik a Kedvenc smink, a másik pedig a a Beautyblender kreatív használata, azaz a Blender használaton kívül. 
Most a sminkhez hoztunk inspirációs képeket, ezeket a sminkeket bármilyen márkával és sminkeszközzel elkészíthetitek. 


Vichy Idealia alapozó, Essence pirosító, Catrice All Matte Plus púder, Avon bronzosító gyöngyök, Manhattan szemhéjtus, Manhattan mono szemhéjpúder, Sleek két végű szemöldök ceruza



Clinique BB krém, Max Factor Creme Puff púder, MeMeMe Flawless Concealer korrektor, Lovely Nude Make Up Kit paletta, Sleek Oh So Special paletta, Catrice pirosító, Maybelline szájfény, Avon GLimmerstick Diamonds szemceruza, Clinique High Impact szempillaspirál

Blender használat:





A sminkversenyünk másik kategóriájához ITT találtok inspirációt, a Beautyblender használaton kívül. Ráadásnak ebbe a cikkbe egy vicces sminkes videóval is készültünk.