2014. augusztus 12., kedd

Szabadság-OUTFIT

Ennek a cikknek az az apropója, hogy nemrég elkísértem szerelmemet az aratásra, és a hasznosat kellemessel (hasznossal) összekötve fotóztunk is az idilli környezetben. Egy kis múltidéző hangulat a szánóföldről következik. 
(A címadásra a Facebookon lehetett jelentkezni és így egyik kedves olvasónk, Szabóné Márk Ildikó ötletét választva lett a szabadság a bejegyzés neve. )





Ez a hosszú maxi szoknya nagymamámé volt, de a mai napig divatos, hiszen egy klasszikus darab. A bézs színe csodásan mutat a szántóföld színeivel, ezért esett rá a választásom. Most ne a ruha adta a helyszínt, hanem a hely határozta meg az outfittet. A fehér crop top pedig mint tudjátok az egyik kedvencem, végre divatba jött, amit évtizedek óta viselek, most jól feltankolok belőle. 

A virágkoszorú tökéletes kiegészítője ennek az egyszerű összeállításnak és a hangsúlyos nyaklánccal sem sok együtt, hiszen maga az öltözék nincs túlbonyolítva.




Az aratás egy jó móka, ahogy a kombájn elkezd vágni, szállnak le a gólyák, akik elég közel is engednek. A  levágott szalmában lehet játszani, így még jobban élveztem ezt a tevékenységet. Kicsit időutazás hangulata is volt az egésznek, de azért örülhetünk, hogy vannak modern gépek, mert marokszedők élete nem volt móka és kacagás.




Mikor vegyem fel a szalmakalapot, ha nem ide. Mint egy modern madárijesztő sétáltam a tarlón és az árpában és ráéreztem a kalap viselés funkcionális értelmére, megvédett, hogy ne kapjak hőgutát.




A kalapról leesett fonott, sodort madzaggal persze szárnyalt a fantáziám, így vedlettem át egy egyszerű kiegészítővel hippivé a természet lágy ölén.




Smink: 
Alapozó: Catrice All Matte Plus

Primer: Catrice
Szemhéjtus: MAC
Szemceruza: MAC
Szempillaspirál: MAC
Szemöldök: Sleek















Outfit:
Szoknya: Vintage

Top: New Yorker
Nyaklánc: Ebay
Kalap: Skála
Virágkoszorú: DIY
















Hasonló outfit a dzsungeles és a cowgirl-ös.

Neked melyik kiegészítővel tetszik jobban?