2014. szeptember 12., péntek

Átmenet az őszbe- OUTFIT

Napközben még nyárias a hőmérséklet, de azért időnként elkél egy pulcsi. Ebben az outfitben megtaláljátok a megoldást erre az esetre, bohém iskolába járós szettnek is tökéletes így kora ősszel. 
A hasított bőr rövidnadrág, akár harisnyával, akár anélkül egy kényelmes viselet ősszel is. A csizma fanok már előkaphatják a szekrényből kedvenc darabjaikat, de aki ezt melegnek véli, annak a loaftert ajánlok a szetthez. 


A pulóver egy vékonyabb bordó darab, ami jól illik a barna árnyalatokhoz, jobban ki is emeli azokat. Szerintem nincs olyan föld szín, ami ütné a másikat, így ezekkel lehet markánsan kísérletezni és összepasszítani.




















A sorton kívül mi idézi meg a nyarat? A szalmakalap mindenképp, ne mondjunk még most se róla, hiszen kalapot hordani jó és ilyen kellemes vénasszonyok nyarán ez nem is melegít.

A napszemüveg se hiányozzon, hiszen szerencsénkre még kisüt a nap, így pedig kicsit hangulatilag is meghosszabbíhatjuk a meleg évszakot.

A kalap és a napszemüveg együtt nekem a fesztiválok hangulatát idézi így gyakran folyamodok ehhez a kombóhoz ilyenkor.


Végre a Chanel divatháznak köszönhetően újra hódítanak a hátizsákok, amik nagyon praktikus viseletek. Mind kiegészítőként dominánsak, ráadásul agyon pakolhatóak és kényelmeseb vihetőek. 
Ezt a darabot egy bolhapiacon vettem 500 Ft-ért és legjobban azt szeretem, hogy vászonból van. A durva szövött anyag mintázata, pedig az azték indián kultúrát eleveníti fel bennem. Aki ismer tudja, hogy imádom az indián holmikat, álomcsapdák és tollak minden mennyiségben jöhetnek. 




A pulcsit szeretem elöl betűrni, így még lazábbnak tűnik az egész viselet.

Az óra egy leopárd mintás darab, ami szintén hangsúlyos, de színeiben idomul a természet árnyalataihoz. Szeretem a mintákat is halmozni, főleg ha nem nyomják agyon egymást, így érdemes a kiegészítőkre korlátozni őket.





Pulcsi: Chicorée
Nadrág: Mark&Spencer
Csizma: Prodotto Importato
Kalap: H&M
Napszemüveg: Skála
Hátizsák: Bolhapiac