2014. szeptember 30., kedd

Essence köszönti az őszt-Púder TESZT

Régen vártam valaminek a megjelenését ennyire, hiszen olyan őszi, olyan édes ez a mozaik púder. Végre szeptemberben nálunk is elkezdték árulni, azonnal rohantam meglepni. Ha érdekel, hogy nagy szerelem, vagy óriási csalódás számomra a termék olvasd tovább.




Oly annyira nagy volt a várakozásom, hogy egy hétig csak nézegettem és nem nyúltam bele, aztán rászántam magam és az alapozóra felvittem. No, de előbb essen szó a csomagolásról.

Műanyag felnyitható tégelyben lapul maga a termék, a tetején a márkanév és a trendkiadás szerepel, hátulján pedig a leírása. Jól záródik, így könnyen vihetjük a neszesszerünkben magunkkal.


Én először púderként értelmeztem, majd bronzerként és szemfestékként is teszteltem, hiszen nincs konkrétan meghatározva, hova is kell felvinni. Nem túl pigmentáltnem porzik.  Kicsit sötét árnyalatú lesz az eredmény, ami az én arcbőrömnek megfelelő, de a világos bőrűektől biztos, hogy el fog ütni.





Most ugrik a majom a vízbe! Nekem nem vált be, mert pici csillámok (selyemfény?) találhatóak benne, így fényesíti az arcot, ezt inkább highlighternek ajánlanám, de annak meg elég sötét. Az összes egyenetlenségét a bőrnek kiadja és nem fed egyenletesen sem, akárhogy próbáltam felvinni, foltossá tette kedvenc alapozómat.







Őszintén csúnyábbá tette az amúgy nem sok bőrhibával rendelkező bőrömet és a ráncokat is megvilágította, így öregít ez a púder. Ja és ki ne felejetsem óriásinak tűntek tőle  pórusaim... :(
Leginkább rémálomként írnám le...







Összességében pénzkidobásnak érzem és ismét ég a pofámról a bőr, hogy a szép külsőnek bedőlve megvásároltam egy számomra használhatatlan sminkterméket. Óriási az elkeseredésem, mivel nagy reményeket fűztem hozzá, de még az alap funkcióját sem tudja minimálisan ellátni, ezután biztos kicsit elfordulok az Essence-től, hiszen egy termékben csalódás óvatossá teszi az ember lányát.
Maximum azoknak ajánlom, akik fiatalabbak és tökéletes bőrrel rendelkeznek.

Ha bronzosítóként fogjuk fel akkor is foltos és túl csillogó az eredmény és nem marad fent, még foltosabban kopik. 

Kipróbáltam még szem festékként is, ugyanilyen rossz tapasztalatom volt vele, rossz minőség és kész.

Diszkó, diszkó, na jó, de ne az arcomon! Értelmezhetetlen számomra, hogy gondolta az Essence, hogy ősszel csillogó fejre vágynak a nők...

Pontokban: 5/1