2014. szeptember 10., szerda

Fashion Week-en mit viselnék? OUTFIT

Minden Fashion Week-en eljátszok a gondolattal mit is viselnék, most úgy döntöttem magamra öltöm azt a szettet, amibe bújnék, ha valami csoda folytán oda repítenének erre a neves divat eseményre New Yorkba. 


Nem fogtok csalódni, mert ismét egy turkálós szettet hoztam, ami pár száz Forintba került, de nagyon egyedi és szerintem simán megállná a helyét a divathéten. Szerencsére sosem voltam márkafüggő, engem csak a szép designe vonz és nem a neve, vagy címkéje a cuccoknak. 
A szoknya egy otthon készített darab lehet, de elég gondosan és szépen van kivitelezve, ezt nevezik couture-nek? :) Egy kis turkálóban jutottam hozzá és mivel kilós árak voltak, így 500 Ft-ba se került. :)




A felsőt ugyanazon alkalommal és ugyanabba a csöpp belvárosi turiban vadásztam le és már szerepelt a mennyasszonyi ruhás cikkemnél, mint kiegészítő. Nos főszerepben ez a pici flitterekkel díszített A vonalú szabású csipke csoda remekül megállja a helyét.

A cipő anyukám szekrényéből került ki, egy olasz régi darab, ami különlegessége a hálós megoldása, imádom. 
















A Clutch, vagy magyar nevén boríték táska egy magyar tervezőlány alkotása Győző Éváé, akinek a többi munkáját ITT nézhetitek meg és nemsokára olvashattok róla a blogon. Ez a rózsaszín alapon, magyar motívumú csipke feltétes darab, hangsúlyosan elegáns.

A nyaklánc is az ő kezének munkáját dicséri, imádom a MadeByMe designet. :) Ez a kulcsos grafika valami lenyűgöző szerintem és jól illik a szett enyhe extravaganciájához. 



























Az egész szett különlegessége, hogy 2200 Forintba kerül, ha eltekintünk a régi cipőtől, hiszen annak ára már nem felkutatható.


Szoknya: Turi
Felső: Turi
Nyaklánc és táska: MadeByMe
Cipő: Vintage

Hogy tetszett Nektek a szettem? Ti mit viselnétek a Fashion Weeken?