2014. szeptember 19., péntek

Kedvenc nyakláncaim

Elérkezett a pillanat, amikor megmutatom elég nagy bizsu gyűjteményemből azokat a darabokat, amikért élek-halok. Sosincs olyan, hogy elég ékszer ezt minden nő tudja, én a bizsuk bolondja vagyok, hiszen olcsón csodás kincsek birtokába kerülök, amikkel bármilyen szettet fel tudok dobni. 



















Kezdem a nyaram kedvenc darabjával amit ebayről szereztem és ami minden fesztivál szettet, vagy egyszerű összeállítást feldob. Imádom az ilyen indiános és vad kiegészítőket, ez pedig mindent megjelenít, ami én vagyok. Tudom sokan nem is gördítettek tovább, pedig vannak igazán nőies kedvenceim is. 








Ez a tollas lánc jó pár éve hűséges társam és imádom, nagy és hangsúlyos, szintén vagány szettek társa, mint az előző is. Bronz színe kis antik hangulattal is megajándékozza, egy jó baráttól kaptam.











Dániába utazásomat nagy spórolás előzte meg, ez a nyaklánc a Skálában szúrt nekem szemet, de magamra parancsoltam és nem adtam ki érte 1600 Ft-ot. Amikor hazajöttünk, viszont ismét megláttam és hát nem bírtam megállni. Azóta bebizonyosodott, hogy az a hangsúlyos ékszer is remek választás volt, rengetegszer viselem.







Háda egyik gyöngyszeme szó szerint. Hatalmas láncot, egy kilós túrkálás alkalmával vásároltam meg pár száz forintért. Nem hordom túl sokszor, mivel elég extrém, de azért megfelelő ruhákhoz fel-fel veszem. :)












A vért, ahogy az ismerős srácok hordták. Ezt a láncot még a nagy nyaklánc divat előtt vettem és nem kis feltűnést keltett akkoriban. Azért szeretem mert a vadságot és a gyöngy eleganciáját vegyíti, egy bőr ruhával kimondottan dög. :)
Ritka alkalom, de nem emlékszem hol vásároltam és mennyiért, de biztos, hogy olcsó lehetett.
















Kígyós arany nyaklánc egy éve ha megvan, internetről rendeltem ezer párszáz forintért. Nem volt drága, de most gyanús, hogy találnék ebayen olcsóbbat belőle. Amúgy ennél is fenn áll az elegáns vadság és valahogy nekem ez a lánc a végtelent szimbolizálja. 


















Legújabb kicsikém, amit a Gemini oldaláról rendeltek nekem. Imádom ezt a csillárt a nyakamban, olyan elegáns és gyönyörű. A halvány szürke színe azért is jó, mert míg átlátszóban elveszik az ember nyakában és csak a csillogása marad, ebben az árnyalatban szépen kijön a lány kontúrja. Egyszínű felsőkkel, főleg feketével és fehérrel viselem, és télen az én jégcsapjaim fogják körülölelni a nyakamat. :)


Arany fux még mindig nagy trend, én se tudtam kihagyni ezt a kutyaláncot, ami azért szebb kidolgozású, és jobb minőségű, mint a műanyag vastag láncok sok lány nyakában. A H&M-ből való és azt hiszem ő a legdrágább ékszerem a maga 3000 Ft-ával. Sokat hordtam, mostanában viszont kicsit mellőztem, így a fotózás után karkötővé vált és úgy viseltem egész nap a kis árvát. 
















Vitathatatlanul a legőrültebb darabom a T-Rex lánc, ami ebay rendelést dicséri. Nagyon sokat vaciláltam, de aztán ezüst színben rendeltem meg, nagyjából 1500 Ft-ba került. Fekete felsőn istenien fest. :)



















Ezt az iparművésztől vásárolt darabot még Dániában kaptam a szerelemtől Botondtól. A nőiesség igazi szimbóluma ilyen kifaragott formában mindig lenyűgöz. Szinte bármilyen ruhához illik, ami a minimalizmust követi, ritkán de annál boldogabban viselem.









Gombos, hosszú lánc egy bizsus bolt akciós gyöngyszeme volt még évekkel ezelőtt és furcsa mód emlékszem arra is, hogy 700 Ft-ba került. Nem nagyon hordom, mivel nem túl aktuális most a hússzú mivolta miatt, de semmi pénzért nem válnék meg tőle. :)


Interneten vásároltam egy lánytól, akkor nagyon rá voltam kattanva a szárnyas dolgokra, bár ez a szerelem most sem csitult. Egyetlen piros nyakláncom, kicsit giccses de szeretem.

A faleveles lánc szintén egy akciós vétel volt, mint látjátok bizsu boltban nem adok ki semmiért teljes árat. Imádom, mert hatalmas, de mégis légies és illik a sima pólótól kezdve az elegáns ruháig mindenhez. Nagyon sokszor viselem, néhol látszik is ez szegénykén.


Királynő nyaklánc a köbön. Visszafogottan, tolakodó ez a nyakék, ezért általában kontrasztba állítom letisztult ruhákkal, vagy sportosabb összeállítással. Miért kéne szabályosan estélyivel viselnem? 











Tavaly nyáron vásároltam a New Yorkaban, amikor beköszöntött a rose gold mánia. Mai napig imádom az arany ezen árnyalatát és ezt a szegecses, köves láncot. Egy baj van csak vele a lánc része erősen elszíneződőt. 











Ezer éves lánc, amit kaptam, de szinte sosem hordom. Ettől függetlenül  nagyon tetszik ez a milló gyöngyből és egy nagy horoszkópos medálból álló csoda.













Gimnáziumban a kedvenc darabom volt ez az antik hatású bizsu lánc. Mai napig felveszem egy egy visszafogott szetthez.


Leginkább a szívemhez szóló darab, mivel az én drágám, Botond készítette nekem. A története annyi, hogy mondtam, hogy nagyon szeretnék színes ceruzákból nyakláncot. Egyik nap be is állított vele. :)



















Valahogy a kedvencem, mégsem hordtam szinte soha, gondolkodom rajta, hogy majd blog sale-re bocsátom ezt az elegáns, kislányos darabot. 















Melyik tetszett Nektek a legjobban? Nektek milyen a kedvenc láncotok?