2014. szeptember 21., vasárnap

MEMEBOX, a koreai szépsédoboz Special #22 2014 K-Beauty Wrap-up No.1 kiadása

Egy újabb MEMEBOX tett boldoggá, egyre inkább MEME fanatikussá válok, hiszen olyan csodásak a benne lapuló termékek és hihetetlen jó minőséget képviselnek. Most a Speciális kiadásból a 2014 K-Beauty Weap-up No.1 dobozt lett az enyém, ami 2014 legjobb termékeit tartalmazza. 





A leírása

A MEMEOX egy koreai szépségdoboz, beautybox, ami általában témakörökhöz van rendezve.
4-8 teljes terméket tesznek egy dobozba és persze kerül nem egy teszter méret is bele. Különböző kiadásai vannak, van a sima Memebox, ami havonta jelenik meg. Négy fő típusa létezik, a MEMEBOX, a MEMEBOX különkiadás, a Luckybox (szerencse doboz) és Superbox (ami drágább, és több terméket tartalmaz. Ezen kívül vannak trend kiadások, pl. nyári, csajos bulis, vízálló sminkes, piros kiadás stb. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző dobozt, amiben a zsákbamacska termékek vannak jóval nagyobb összegért, mint amibe a box kerül. IDE kattintva szemezgethettek.


There is 4 to 8 full size products and there are tester sizes also included in the box. There are different editions, there is a smooth Memebox, which is published monthly. There are four main types, the MEMEBOX the MEMEBOX special edition, the Luckybox (lucky box) and SuperBox which contains more products and of course they are more expensive. Moreover, there are annuals, summer, girls night out, waterproof make-up, red edition, etc. Everyone can find something to match their taste.

"It’s 2014 K-Beauty uncensored!


We spritzed, powdered, lathered and puckered up our way through thousands of products- all to find the ultimate 2014 K-beauty collection! This beauty box is loaded with only buzz-worthy K-Beauty skincare staples, makeup must-haves, hair and body essentials, and other beauty breakthroughs that were the hallmark of K-Beauty in 2014! You’ll enjoy true K-beauty with all these beauty expert approved goodies, and have all the tools to recreate the hottest Korean looks of 2014!"






Secret Key Body & Dress Perfume Body Mist, 80ml. $10
Test és ruha permet, parfüm. Elég nagy és hihetetlen jó illata van, tiszta, friss és üde, de nem tolakodó virág illat. 
















RiRe Lip Manicure 10ml $18.

RiRe márkából már volt szerencsém kipróbálni két zselés szemceruzát, ami a K-Style dobozban lapult és amiket imádok. Mint tudjátok nem szeretem túlzottan a rúzsokat és szájfényeket, ennek ellenére persze meg tudom állapítani milyen egy jó ajak termék. Ennek nagyon tetszett a rúzs manikűr elnevezése és a színe is szimpatikus. Hét árnyalatból nekem a Deep Plum került a dobozomba. Úgy kell használni mint egy körömlakkot és hagyni kell megszáradni, ezután vízálló és egész nap tart. Na erre nagyon kíváncsi voltam, hiszen elsőre annyira szájfény jellege volt, de mattra szárad. Eszméletlen pigmentált, alig kell vékonyan felvinni. Ja és a csomagolása is nagyon cuki és praktikus, jól zár. Kipróbáltam aláhidratálva, de így meg nem vízálló és kevésbé matt, hát még kísérletezek, mert a színe meg gyönyörű...

"Rire's Lip Manicure's richly pigmented and silky smooth lip color delivers long-lasting color stay and hydration for lips, minus the  flaking or dryness. Its long-lasting and waterproof formula doesn’t smudge no matter what, and the formula dries as quickly as 30 seconds so that you can be ready in a split second!"
Van alatta ajakápoló, magában még mattabb




















Secret Nature From Jeju Cream 50ml $31

Ez egy hidratálókrém, ami brokkolit, spárgát, aloe verát tartalmaz és vegyszermentes, bőrgyógyászatilag tesztelt. A csomagolásról megemlékszem írásban is, mert imádom! Annyira letisztult, de mégis rusztikus, mintha egy dugó zárná az üvegcsét, igazi szerelem. És mikor kinyitottam a megszokott műanyagot, ami fedi a krémet, még egy perforált réteg is védte, ez is a plusz luxus érzet, hiszen maximálisan biztos volt a csomagolása. :) Az illata elég erős, nem parfümös, inkább zöldség illatú, amúgy valamire emlékeztet, de nem jöttem rá mire. Ez egy sűrűbb állagú krém, amienek ellenére hamar beszívódik, még az én jól hidratált bőröm (most épp jól hidratált) is csak úgy itta be. 


An explosively hydrating and nourishing cream that creates clear and fresh complexion inside out with organic elements from pure Jeju Island.  
WHAT IT DOES 
Generate protective skin layer and enhance immunity. Provides long-lasting deep hydration and nutrition to skin. 
HOW TO USE 
Spread evenly on face after toner and serum. Let the skin absorb the cream.
KEY INGREDIENTS 
Jeju complex: asparagus extracts, carrots extracts, aloe vera extracts, broccoli extracts, 1,2-Hexandiol, Clover flower extracts 
The Skin House Dr. Clear Magic Stick Roll 15ml $22

Varázs golyós termék először gondolkodóba ejtett, mert nincs rendesen leírva, hogy mire is való. A foltokra a bőrön azt írja a papír, ami ugye lehet pigment folt, lehet pattanás utáni folt, de lehet maga a pattanás is és még sok más is. Nagy nehezen kis kutatással és Botond jó angoltudásával végül megfejtettük, hogy pattanásokra és érzékeny bőrfelületekre ajánlják és akár mindennapi alkalmazásra. Mivel néha napján előfordul, hogy visszatinisedem, így nem árt egy ilyen gyors segítség. Állítólag ettől nincs a koreai nők arcán semmi csúnyaság, így már előre nagy reményeket fűzök hozzá, még a tűzfoltom is bekentem vele. :) Sok illóolajat tartalmaz, mint pl:  Lily, Lotus gyümölcs, Lonicer a virág, krizantém, squash, paradicsom , Shikakai-Acacia Concina stb. Amúgy lehet bekerül a neszesszerembe mint útravaló arcápolási termék. Nagyon hatékony, egy rusnya pattanásom azonnal el is tüntette. :)

-U-Handy stick roll type for trouble care
-Easy to use


The forth step of daily skin care for controlling troubled skin

Dr. Clear Magic Stick Roll completed the clinical demonstration of adaptability to troubled skin from Derma Pro Co., LTD/Dermatology Research Center at June, 2011. Just roll it on the troubled part of your skin and it will be absorbed without stickiness. It is suitable for both sexes, and is easy to carry. Please don’t put your hands on the sensitive skin, and just roll Dr. Clear Magic Stick Roll on it anytime & anywhere! It cares the troubled part of your skin easily and intensively to help making your skin healthy.

Oseque Dual Sun Block 70ml SPF 50 $46


Ez egy nagyon drága fényvédő. Viszont még Botond is azonnal a szívébe zárta, ugyanis két kupakja van, ha a felsőt levesszük spray, ha az alsót, akkor kenni tudjuk a benne lapuló terméket. Nos itt az ősz, de jövő tavasszal bevetjük, majd a fényallergiás öcsémen és az anyajegyes szerelmemen, hogy mit is tud. Mindenesetre 50-es fényvédő faktor mellett, azt hiszem biztonságban lesznek. :) De ez a csomagolás még egy mondatot megér, annyira zseniális és praktikus az adagolása én még ilyet sose láttam. :)





W.HOLIC Roll On Perfume 10ml $21.

14 illatból véletlenszerűen kerül a dobozba egy ebből a golyós parfümolajból. Hihetetlen tiszta illata van, mint amikor az ember frissen fürdik. Sokat gondolkodtam mire emlékeztet, de leginkább a virág illatú szappanokra. Anya azonnal le is csapott rá, de hozzá jobban is illik ez, mint hozzám. :) Amúgy már a család és drága szerelem is alig várja a MEMEBOX-okat, ők is szeretik végignézni mi is lapul benne. :)



Capturing the spirit of women, the WHolic vision is not about one singular woman, but rather about the rich and varied personalities of all WHolic women. Free of any alcohol and other chemicals, WHolic fragrance oils are consist of only fruit and other natural ingredients that won't irritate the skin.
The frangrance consists of the a top, middle and base note that caresses the entire body, leaving a subtle frangrance that lasts all day. The effect is a chic, comfortable, and entirely addictive fragrance that leaves you feeling good all throughout the day!



Doboz összértéke: 141$ (34000 Ft)
Doboz ára: 29$ (7000 Ft)
Postaköltség: 6,99$


Website: http://us.memebox.com/memebox-global

Szeptemberi kedvezmény kód: 17T5F7 Ezzel 5$ jóváírást kapunk szeptember 30-ig. :)


Also here is your coupon code: 17T5F7  
- $5 off on any order for your subscribers  
Summa Summarum

Összességében megint egy csodás dobozzal gazdagodtam és a fényvédőn kívül, amit nem használok, minden tökéletes volt benne. Miután befejezem a posztot mindig elolvasom más bloggerek véleményét az aktuális dobozról, most is így történt. Sokan csalódottak voltak a két parfümös termék miatt és azért mert nem a legnagyobb koreai termékeket tartalmazta a 2014-es sztártermékeket tartalmazó doboz. Őszintén, ha így nézem megértem a csalódottságukat, de én mégis örülök ezeknek a termékeknek, mert maga az egész doboz nagyon használható és eddig még az én MEMEMBOX amiben nem volt se parfüm, se ajakra való, de naptej, így végre ezeket is használhatom.

Előző dobozokról (previous boxes) olvashatsz még: Kollagénes #33 és Teljes kiőrlésű gabonás #6

Nektek mi tetszik legjobban ebből a dobozból? Rendeltetek már MEMEBOXOT? Melyik dobozra vágytok leginkább?