2014. szeptember 2., kedd

REN Evercalm Global Protection nappali krém-TESZT

Volt lehetőségem kipróbálni az angol kozmetikai márka egy krémét a REN Evercalm Global Protection nappali arckrémet.





Amit a márka ígér:

Kifejezetten érzékeny bőrüeknek való, optimálisan hidratálja és megnyugtatja a bőrt, leszámol a bőrpírral. A bőr korai öregedéséhez a túlérzékenység vezet, így ez a krém az érzékenységet szünteti meg. Védi a szabad gyököket és a környezeti hatásokat se engedi az arcbőr közelébe. Használatával csökkennek a ráncok és megszűnik az érzékenység. Kifejezetten városi életmódhoz fejlesztették ki, megvéd a környezeti hatásoktól.

Ára: 27 angol Font (10000 Ft körül)

TESZT:

Illata nagyon furcsa, kicsit kellemetlennek mondanám, de ez nem tántorított el tőle, hogy felkenjem, ennyi belefér. Anyukám mindig azt mondta, hogy a szépségért szenvedni kell, ez pedig minimális kellemetlenség. Ráadásul van aki tyúkszart is ken az arcára, ez ahhoz képest rózsa illatú. :D

Állaga kicsit sűrűbb a megszokott krémeimnél, de abszolút nem nehéz egyenletesen eloszlatni. Először nagyon izgultam, hogy túl zsíros lesz és nem szívódik be elég gyorsan és én az ilyen krémeket lemosom, de szerencsére ez nem történt meg így maradt a krém, mivel maradéktalanul beszívódott.

Ami különös érzés volt az a bizsergés utána és a bőröm hihetetlen hidratált lett anélkül, hogy nehéz lenne a krém maga, ilyennel eddig még nem találkoztam, de eddig kitűnő.

Látvány leírhatatlan, a bőr felszínem egy negyed órával később egységes, sima lett és sehol egy piros folt. Látványosan kisimította az apróbb mimikai ráncaimat is és ez a csoda minden alkalommal megtörtént. Már beleszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy elfogy. 


Pontokban kifejezve: 5/5 pont, de levonok egyet, mivel nagyon drága 5/4.