2014. szeptember 7., vasárnap

Ziaja a kedvenc tusfürdő márkám

A szépségápolásról sok szó esik, de most inkább a test és lélek ápolásomról fogok írni. Nagy füdőzős vagyok, a zuhanyzást sosem szerettem. Nekem a fürdőkádban ülés felér egy szertartással, ha van időm mindenféle körítést alkotok ehhez a pihenési formához.














A kedvenc tusfürdő márkám mostanság a Ziaja, aminek szerintem verhetetlen az illata. A legújabb szerzeményem ez a körtés verzió, ami tényleg olyan emlékeket szabadít fel bennem, mintha egy lédús körtét dugnának az orrom alá. Kellemes illat mellé párosul, hogy könnyen el lehet kenni és gyorsan lemosni. A bőrünk pedig pihe puha utána és hosszan tart az illata.







A körtéssel egy időben vásároltuk, egyet fizet kettőt kap akció keretében a Tescoban, így 990 Ft-ért a miénk lett egy liter tusfürdő, szerintem remek vétel volt. Ha egyedül használnám szerintem egy flakon 3-4 hónapig teljesen elég lenne. A kókusz illatról tudni kell, hogy nem ez a mű sütis illat fogad minket, hanem szintén a kókuszdió tömény, friss illata. Kicsit drasztikusabb, mint fenti testvérkéje, de aki olyan elvetemült kókuszimádó, mint én, annak ajánlom. Pihe-puha bőr itt alap. :)



És jöjjön a leges-legnagyobb kedvencem, a tusfürdők koronázatlan királya a Csokis illatú Ziaja. Itt sincs semmi mű illat csak a tömény csoki és órákig érezhető a bőrön is. Először a barátom használta, de annyira imádtam az illatát, hogy vennem kellett ebből a márkából és megtértem. És ár érték arányban nézve is megéri szerintem, mivel alig kell használni belőle, nem az a kipancsolós fajta tusfürdő. Szépen habosodik, de azért nem egy habfürdőre számítsunk.






Mellesleg létezik még más illatokban is, de hozzám ezek állnak közel. Nektek melyik a kedvenc tusfürdő márkátok? Milyen illatú tusfürdőt használtok leginkább? És a legfontosabb zuhany, vagy fürdés?