2014. október 27., hétfő

Cuki karácsinyi dekoráció- EBAY LISTA

Az utóbbi évben nagy karácsony mániám lett, valószínű ez annak köszönhető, hogy évek óta először ünnepeltük meg tisztességesen ezt az alkalmat. Tudom, hogy nem időszerű még a karácsonyi hangulatot elkezdeni, sőt zavar, ha az áruházakban már látok csoki télapót és karácsonyfa díszt. Viszont, aki ebayről akar beszerezni ezt-azt, annak el kell kezdenie lassan a rendelést, hogy megérkezzen időben a csomag, hiszen egy hónap legalább míg ideér.

Most a legjobb Mikulásos és karácsonyi dekorációkat mutatom meg Nektek.




Legjobb mikulás zacskó

Mikulás zacskó és karácsonyi ajándéktartónak is tökéletes, de akár a karácsonyi asztalra is kerülhet, mint szaloncukor, vagy édesség tartó. Mindez csupán 700 Forintért. :) Milyen jó, ha a Télapó elhagyja a gatyáját?! :D














Terítéken a télapó


Ez az a szett, amit feltétlen meg fogok rendelni, ennél édesebb kiegészítő nem is lehet az asztalon. Ráadásul évtizedekig a család legkarácsonyibb cukisága lesz. Így az evőeszközöket is bundázva tálalhatjuk fel. :)

2000 Ft 6 db



Bármilyen üveget rejthetünk bele és ezzel máris az egyszerű asztalt karácsonyivá varázsolhatjuk. Amerikai filmekben az utcán papírzacskóba téve lehet csak szeszes italt fogyasztani, vagy mi, vagy ebből is. :) Postaköltség nélkül levadászhatjuk. 400 Ft


Ilyen hidegben még a székek is megérdemlik a sapkát. Nem is ragozom tovább, nekem rajta van a kívánság listámon. :) 2000 Ft


Komoly lakástextil függésben is szenvedek és a díszpárnák a gyengéim. 1000 Forintért máris karácsonyi hangulatot kaphat a szobánk, nappalink. November elejétől már ér ebben pompáznia a lakásnak. 




Igen, karácsonytól kislány leszek, és megérdemlek egy igazi Mikulásos ágyat is. Öltöztesd téli giccsbe az ágyikódat! :)


Legkarácsonyibb WC


Igen erre biztos szükségem van, lássuk be ez hiper cuki. 

1700 Ft


















Karácsonyfa talp takaró


Nagyon csúnya szerintem mindig a karácsonyfa talp, főleg, ha bénán van belefaragva. Nem is tudom eddig miért nem jutott az eszembe, hogy be lehetne takargatni. Nos az ebay rávilágított, hogy ez is elengedhetetlen szükséglet. :)

1400 Ft












Star Wars karácsonyfadíszek

Egy fiús dolgot is szerettem volna a listába rejteni, így talán lelkesebben segítenek a majd a hímneműek a karácsonyfa díszítésben.
1400 Ft









Zokniba is karácsonyi

Igen!!!  Meleg zoknik elengedhetetlenek. Szerencsére a csizmából nem látszik ki mi van a lábunkon, így ilyenkor kiélem magam és a lehető legcukibb zoknikat veszem fel a szürke hétköznapokon. Ajándéknak sem rossz, amúgy. :)
















Mikulásos zokni


Ha a csizmánkban ezt viseljük, a bölcs Mikulás biztos megajándékoz. :) Jó kislányoknak kötelező ruhadarab. :) 



















Hogy tetszett a lista? Ti találtatok valami nagyon szuper dolgot karácsonyra? Ne habozzatok kommentbe osszátok meg! :)