2014. október 10., péntek

Elíz Tag- Kedvenc Sminktermékeim (az egyes drogériás márkáktól)

Elíznél bukkantam erre a saját készítésű TAG-re, ami nagyon jó ötlet és így nem tudtam ellenállni, hogy kitöltsem. Nem utolsó sorban, mivel sokan kérdezitek melyik márkától mik a kedvenceim, így reményeim szerint hasznos is ez a bejegyzés. Kicsit kiegészítettem pár márkával, hiszen volt olyan a felsoroltak között, aminél nincs jól bevált darabom.



Nagy kedvencem a Lovelytől a homok állagú lakkjai, amik szerintem verhetetlenek, főleg a királykék Baltic Sand. 


Ami viszont kihagyhatatlan, hiszen 900 Fr-ért megvásárolható az a Nude Make Up Kit paletta, amiről már írtam tesztet, ezt ITT TALÁLJÁTOK. Tényleg mindenkinek szüksége van erre, annyira kihasználható és profi a mindennapokban és ajándéknak sem utolsó. :)



Őszintén megmondom, én nem rajongok az Essence minőségéért, kevés termékem van, mivel szinte minden vásárlás után rájöttem, hogy van ennél jobb is. Az őszi Hello Autumn púdere pedig most megint kedvem szegte a vásárlástól. Viszont azért volt ami elnyerte a tetszésem, ez Blush up pirosító, ami csodálatos. (Direkt a lestrapált termékekről tettem be képet, hogy lássátok mennyire is szeretem őket.)







Nagyon jó bronzer, ár érték arányban verhetetlen a kontúrozásnál.

All Matt Plus alapozó és púder, amit a leginkább a szívembe zártam, szuper kis termékek és elérhető áron kaphatóak.

 Azóta az alapozót lecseréltem, de jó alternatíva spórolós időszakban, ennél jobbat ilyen áron még nem láttam.








A mai napig ő lapul a neszesszeremben, mert csodásan mattítja a bőröm és egyenletesen fed. De bővebben a nevére kattintva olvashatjátok a tesztet.




A legfeketébb szemceruzát keresed, ami még a vízvonalon is a helyén marad és nem kenődik? Nos akkor irány a Maybelline állvány és vedd meg a Master Drama Khol liner szemceruzát. Larion Oscar ajánlotta a Lorreal Blogger Day-en és annyira megtetszett, hogy azonnal meg is vettem, pedig nem olcsó 2500 Ft, no de ez egy fél életre elég, ha vigyázok rá. :)



Bocsi, de semmi se vált be eddig, amire esküdnék...


Még nem találtam olyan Astor terméket, ami levett volna a lábamról, bár nem is próbáltam túl sok mindent. Sorry!



Sok szemfestékem van tőle, mivel elég pigmentáltak. Én a vadabb színeket szoktam beszerezni a márkától, mint ezt a királykéket, amit sokszor veszek kézbe egy egy szemhangsúlyos smink készítésekor. 


Több termékét is szeretem, de a nagy kedvencem a 3D szempillaspirája, ami szerintem ár érték arányban verhetetlen. 


Nektek melyik márkától mi a kedvencetek? Bárki töltse ki, akinek kedve szottyan. :)