2014. október 22., szerda

H&M sminkben is utazik- Pirosító TESZT

Oh, ha tudnátok mióta is vágyom egy pirosító palettára, vagy kontúrozó készletre. Először az Urban Decay Naked Flushed lopta be magát a szívembe, majd olcsóbb alternatívájaként a Sleek-re vágytam. Nemrég a Makeup Revolution termékei között láttam hasonló három részű pirosítót, már terveztem a megvételét, amikor Budapesten a H&M-ben megláttam ezt a csodát.


Az ára (990 Ft!!!) győzött meg leginkább, nem is gondolkodtam robogtam vele a pénztárhoz, már csak azt bánom, hogy  a másik szín összeállításút nem vásároltam meg.Csomagolása egyszerű, műanyag. A teteje átlátszó és milyen jó is ez, hiszen így egyből láthatjuk a csodás színeket. Egy átlátszó műanyag csomagolás védte még pluszba, de azt eltökítettem valahová...ezért bocsi.
Három szín található benne, ami értelmezésem szerint egy highlighter, egy pirosító és egy bronzer, legalábbis nekem ebben a szín verzióban erre a feladatra tökéletes. 
Ugye a highlighter, vagy más néven csontosító kiemel, úgy néz ki optikailag mintha kidudorodna a rész, ahová felvisszük, az arccsontra és a szemöldök csontra mindenkinek ajánlott.
A pirosító az orcáknak, almácskáknak adja meg a bájos hatást. A rronzer pedig behorpaszt, vagyis ő a kontúrozó, amivel mélyíteni lehet például az arccsont alatti részt.

Highlighter eléggé porzik, de szépen természetesen világosít. Nagyon apró csillámokat tartalmaz, ezzel teszi ragyogóvá az arc és szemöldök csontot. Jól építhető, de a porzás miatt nem a kedvencem.


A rózsaszín pirosító meglepően természetes színt alkot az arcon, sokkal drámaibbra számítottam. Nagyon kevés is elég belőle, a rózsás pofikhoz, Ez már szerencsére nem porzik úgy.

A bronzer színét itt kicsit a kép torzítja, de szép barnás árnyalat, ami tökéletes a mélyítésnél. Jól építhető és elég kevés is elég belőle. Nem porzik kicsit sem. :) Ez a kedvencem belőle.


Meglepő módon mostanában jobban kedvelem, mint az ikonikus Urban Decay Flused Naked palettát. Majdnem azt a minőséget képviseli, de ugye ez csak 1000 Ft, így nem sajnálom használni napi szinten. :)
Pontok: 5/4Mit gondoltok róla? Mi a véleményetek a H&M sminkjeiről?

7 megjegyzés :

 1. Szép a paletta, azt sajnálom kicsit, hogy a bronzosító nem matt, azokat jobban szeretem :)

  VálaszTörlés
 2. Annyira nem fényes, csillámos. Én is a matt híve vagyok, bár azzal nehezebb sminkelni. :)

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Budapesten Aréna plázában lévőben. :) Láttam Debreceniben is már.

   Törlés
 4. Hasonlít a Sleek Face Form Kit-jéhez, csak abban a pirosítónak semmi színe :((

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolom annak a koppintása. Ilyen halvány korallos árnyalat, nem túl drasztikus a pirosító, nekem bejön ez. Volt más árnyalatban is, ha jól láttam amúgy. Ár érték arányban viszont nem rossz alternatíva, bár gondolom a Sleek mérföldekkel jobb minőségű.

   Törlés