2014. október 16., csütörtök

Halloween-ra véres körmök

Gyerekkoromban imádtam volna ezt a szokást, hogy házról házra járva kapnak a kölykök csokikat. Manapság az tetszik benne, hogy egy napra ki lehet lépni a komfort zónából és teljesen meg lehet hülyülni, beöltözhetünk és kiadhatjuk a feszültséget magunkból ezzel. Mint már jól tudjátok, imádok beöltözni, erről láthattatok már farsangi bejegyzést is. Most a körmöm öltöztetem be erre az alkalomra. :)






Amire szükség van hozzá:-fehér lakk

-piros lakk-szívószál
-körömlakklemosó
-kozmetikai pálcika
(-cellux)











Ha Dexterrel randiznátok, biztos imádná a körmötök ezen díszítését, ami iszonyú egyszerű és nagyon mutatós. Na, de hogyan is kell ezt abszolválni? Nos első lépés természetesen, hogy fesd le fehér lakkal a körmöd, én két réteget használtam. :)














Nem kell foglalkozni azzal, hogy kicsit kimész a vonalból, mert a végén úgyis nagy körömlakk lemosózás jön, kivéve, ha a bőrödet szépen leragasztgatod celluxal. 














Öntsd ki egy lapra elég sok piros lakkot. Ebbe mártsd bele a szívószálat, úgy, hogy bele is jusson rendesen  a lakkból. 














Ezután pedig jó erősen (!) fújj a szívószál tiszta végébe miközben a körmöd felé tartod 4-5 centiméterre. Közben érzel rá, hogy milyen távolság a megfelelő, hiszen ez a lakk sűrűségétől és a fújás erősségétől is függ. Minél erősebben fújod rá, annál vékonyabb szálakat kapsz. 


Ha nem celluxozod le a köröm körülötti és kézfej bőrét készülj fel, hogy 5-10 percig mosogatni és törölgetni kell körömlakklemosóval, míg lejön.
















És miután megtisztítottad a kezed a fölösleges lakktól, már kész is van a manikűr. Persze egy fedő lakkal még lehet véglegesíteni.



















Ugye milyen egyszerű volt? Ki készíti el?



Már félig lemosva a bőrről a fröccsenések