2014. október 28., kedd

Halloween smink- Képregény lány

Nagyon jól tudjátok, hogy imádok beöltözni, ebben rutinom is van. Viszont ez az egyik első arcfestés próbálkozásom. Nagyon egyszerű elkészíteni és mindenkinek jól áll. Pár napot eltöltöttem azzal, hogy nézegettem a képeket, hiszen mindegyik kicsit más volt, nos ilyen lett az enyém.




Az alapozás nagyon fontos szerintem, erre kerülnek fehér szemceruzával a pöttyök. Láttam sok olyat is, hogy piros ceruzás pontozás volt, ami nagyon jól mutat, de biztos, hogy nagyon precíznek kell lenni hozzá, hiszen egy élénk színnél sokkal jobban látszik, ha nem szabályos a pötty. Ezért választottam a fehéret, itt nem kell annyit görcsölni a pöttyökön. 
Az alapozás után én a vonalakat húztam meg fekete szemceruzával, kivéve a szájkontúrt, az a rúzsozás után érdemesebb. Az arccsont alatt egy határozott vonallal mélyítünk, az orrcsont oldalán egy-egy egyenes vonalat húzunk, de különböző hosszúságban. Az áll vonalát is meghúzzuk és az arcélt is érdemes berajzolni egyik oldalon. 


Az éles, fekete szemöldök is nagyon  fontos pontja a sminknek, vastag és szép ívű legyen, de kövesd a saját szemöldököd vonalát. A vastag résznél a homlok felé kicsit felhúzzuk a vonalát, ezzel szomorúbb arckifejezést kapunk. A haragudós ráncot is meghúzhatjuk egyik, vagy mindkét oldalon.


 A szánkat vörös rúzzsal, esetleg vad ciklámennel festjük ki, ezután jön a fekete kontúr. A fehér szemceruza ismét előkerül és az alsó ajak egyik oldalán befehérítjük. 


















További Halloween smink: Mexikói koponya inspiráció
Farsangi jelmezek


Éles vastag tusvonallal cicásan kifestjük a szemünket, de lehet ugyanezt fekete szemceruzával is. A szemfesték lehet nagyon élénk színű én egy 80-as évek kéket választottam, hiszen, ha lúd legyen kövér. A szem mélyítő vonala felett érdemes fekete kontúrral összekötni a cicás tus vonalat. 


 Feldobhatjuk még a sminkünket könnycseppekkel. A hajunkat pedig sárga pasztell krétával színezhetjük, amit én jelen esetben nem tettem, hiszen csak inspirálni szeretnélek Titeket. 


















Ti minek öltöztök idén? Mi a véleményetek a Halloweenról?