2014. október 15., szerda

Indiánnyár- OUTFIT

Hétvégén nagymamámhoz mentünk Tiszalökre, nagy kajálások, hatalmas kényeztetések és a jó időnek köszönhetően a kertben kávézások vártak. Meg hát pár plusz kiló is felszaladt, no de nem erről láttok most képeket, hanem a csavargásunk közben egy outfit fotózgatást is beiktattunk.

Tiszalökön van két horgásztó, az egyiken vadkacsák és hattyúk úszkálnak és nagyon idilli hely. Régebben a kutyámat hordtam le ide úszni, de akkor még ilyen szép madaraknak és horgászoknak nyoma sem volt. 



A szoknyát és a felsőt a Perwoll játék döntőseként választottam a kifutó modellemre, amit aztán elküldtek nekem. :) Ez a szett volt magassarkúval rajtam a L'Oreal bolgger day-en.


A rút kiskacsa (fiatal hattyú) :)
Egy kicsit világos a harisnya, ezzel mindig bajban vagyok, nem tudok rendes test színűt választani, ettől tekintsetek el.

A táska rojtjai és a szegecsei nagyon vagánnyá teszik, amúgy a szegecsek ugyanolyanok mint a cipőmön, ennyi köszön vissza rajta, mert ugye a színe az más. 



A felső vékony anyaga és laza fazonja játékossá és könnyeddé teszi a bőr szoknya redőzését. Csipke rávarrás éa bőrrel együtt harmonikus kontrasztot ad, amit ajánlok mindenkinek. 

A cipőt nagyon sokszor láttátok már, mert a nagy kedvencem ez a loafter, ami bézs és végig arany szegecsek díszítik. Nincs ennél kényelmesebb darabom és sétákhoz, rohangálós napokhoz szinte mindig ezt veszem fel.



Felső: Stradivarius
Szoknya: H&M
Táska: Háda

Cipő: Deichmann
Harisnya: H&M