2014. október 18., szombat

Kedvenc Vichy termékeim

Akik követik a blogot, azok tudják jól, hogy az egyik leggyakrabban használt kozmetikai márkám a Vichy. Szeretem, mert bőrgyógyászatilag tesztelt és zseniális hatásmechanizmusokat tapasztaltam.









Tudom a micellás vizek korát éljük, de én rendszeresen visszatérek a Vichy három az egyben termékéhez, Purete Thermale3in1 arclemosó tejhez ami kíméletes tisztítja a bőrömet. Észrevettem, hogy a micellás víz után is marad egy kis faggyú rajta és minimális smink, így hétvégén át szoktam minden esetben mosni valami arctisztítóval, hogy tökéletesen fellélegezzen az arcom. 

A nyár abszolút kedvence volt a termálvíz, legtöbbször csak őt használtam magában az arcomon. Tökéletesen hidratált, pedig a fene hitte volna, hogy egy víz ilyen jótékony hatással lehet az arcbőrömre. Azóta is a megtisztított bőrömet bepermetezem és erre jön csak az arckrém.



Az arcom mostanában jobban szeretem szérumokkal táplálni, mivel könnyebb is eloszlatni és nagyon gyorsan beszívódik. Reggelente leginkább az Aqualia Thermal szérumhoz van csak kedvem, mert türelmem az nincs, hogy egy testes krém beszívódását megvárjam, vagy azzal szenvedjek, hogy csillog egész nap a fejem. :) Szóval nappalra, rohanós hétköznapokra ez tökéletes választás. :)

A legeslegjobb, de tényleg maga a csoda ez az alapozó, a Vichy Teint Ideal. Nem olcsó, de kit érdekel, hiszen alig kell belőle egy kicsi és egész nap tökéletes fedést biztosít. Mindenkinek ezt ajánlom. :)
A lista végére érve rájöttem, hogy mennyire is ragaszkodom ezekhez a termékekhez és még kiváncsibb lettem a Vichy többi kozmetikumára és sminkjére. :) 

Nektek mik a kedvenceitek tőle? Mit ajánlottok még?