2014. október 24., péntek

L'Oreal Nutri-Gold arcolaj

Olaj az arcra. Na végre feltalálták a spanyol viaszt gondoltam, hiszen évezredes bölcsesség, hogy az olajok jót tesznek a bőrnek. Én előszeretettel kenem szőlőmagolajjal a ráncaimat. Először nem is nagyon izgatott fel, aztán csak rávettem magam, hogy kipróbáljam és már jó ideje használom ennek eredményeiről a tapasztalataimról olvashattok a következőkben.





A L'Oréal Blogger Day alkalmával kaptuk ezt az üvegcsét, ami telis-tele van értékes olajokkal.
A L'Oréal Paris Nutri-Gold termékcsaládjának legizgalmasabb darabja ez az olaj minden bizonnyal.



Amit a márka ígér:

A Nutri-Gold Rendkívüli arcolaj intenzíven táplálja a bőrt 8 esszenciális olaj segítségével (levendula, rózsa, rozmaring, kamilla, majoranna, muskátli, narancs, angol levendula). Érzéki aromával hidratál és táplál, hogy ragyogást adjon a bőrnek és visszaadja rugalmasságát. Különleges textúrája nem zsíros és nem ragad, ezáltal használata még több lehetőséget rejt magában. Olyan különleges esszencia, mely bármely bőrtípus és korcsoport számára ideális. Az ígért eredmények: a bőr azonnal táplált és hidratáltnak tűnik, kényelemérzete nő és ragyogóbb. Néhány napos használat után bőr tónusosabb, élettel telin ragyog.

TESZT:

A csomagolása nagyon előkelő, amit a L'Oréal termékektől megszoktunk már. Mindig a luxus érzetét kelti bennem, de ezzel leginkább az idősebb korosztályt célozza meg. A dobozon minden hasznos információ jelen van és a terméket is engedi látni, amit én jobban kedvelek, mint amikor el van dugva a dobozban, amit venni kívánok és nem tudom mégis mekkora és milyen is.








Amint lekerül ez a védőréteg előtűnik az üvegcse, ami nekem személy szerint nagyon tetszik, olyan, mint egy régi típusú parfümös üvegcse. :)














Nem tudom minek nevezik, ami a tetején van és ami felszívja magát az olajat, ha megnyomjuk, de még inkább erősíti bennem ezt a retró érzetet, de ezt mindenképp bóknak szánom.





Kibontás után megcsapja az orrunkat az az intenzív virág illat, ami leginkább arra emlékeztet, amikor bemegy az ember egy parfümériába és a sokfajta illat aroma keveredik, de mégsem zavaró.



Mivel olajok keveréke a szentem, így minden korosztály használhatja és a legtöbb olajnak köszönhetően nem csak táplálja a bőrt, de meg is nyugtat minket.
Könnyű eloszlatni és az adagolójának köszönhetően felvinni. Alig kell belőle egy kevés és a bőr nagyon gyorsan be is issza, és amit ígér, azt tartja. Hidratált és ragyogó azonnal tőle a bőr és tónusosabb. A ráncokkal ugyan nem kezdett semmit (nem is ez a dolga), de puhította a bőrömet.
Első használatnál még nagyon drasztikusan érintett az illat, de arra lettem figyelmes, hogy jobb a közérzetem tőle. Esténként hamarabb mostam le a sminkem és mindig utána nyúltam csak. Az arcápolási rutinom egyik alapjává vált és ezt a pszichés hatásainak a számlájára írom.



Nappalra én nem használom, mert sminkalapnak rémes, nyilván átüt az alapozó és púder rétegen, de esti rutinomba teljesen beillik és létjogosultsága van. 
Ha elfogy biztos újra vásárolom, de szerintem elég sokáig elég lesz, mert nagyon kevés kell egy alkalommal. :)

Pontokban: 5/4,5

Ajánlott ára: 3490 Ft

Ti próbáltátok már? Mi a vélemény? Szoktatok olajokat kenni az arcotokra?