2014. október 4., szombat

Madrid Moyra Slik Nude-TESZT

A Moyra ismét új lakk kollekcióval debütált, ami a finom, sejtelmes csillogás nevében világvárosokat testesít meg. A modern nőnek nincs ideje minden szettjéhez új lakkot felkenni, így a nude árnyalatokat részesíti előnyben. Ez a félig matt, de mégis csillogó lakk zseniális újítás és nagy szerelem lesz a nők körében. Látogassunk el most Madridba! 



Nemrégiben ismét tesztelésre érkeztek hozzám lakkok, de persze ez nem befolyásolja a véleményemet a teszt során. A Slik Nude kollekcióból három lakk lapult a dobozkában, Madrid, Tokió, ......
Ezt a lakkot már kinéztem magamnak, így nagyon örültem, hogy máris kipróbálhatom és nem kell hetekig vadásznom rá az üzletekben, míg hozzájutok. 








Nagyon tetszik, hogy a Moyra mostanában elnevezi a lakkokat és nem csak számmal illeti őket. Én még annyival egészíteném ki, ha lenne beleszólásom, hogy az üveg elejére, vagy a kupakra nagyobbal ráírnám ezeket a szuper fantázia neveket és persze a régi kollekció elemeit is elnevezném. :)

Csomagolása a megszokott Moyra, így nem fogom különösebben kielemezni, nagyobb kiszerelésű, átlátszó és elöl matricán található a márka név, hátulján pedig a lakk neve és száma, valamint az összetevők. Mindig a kupakra kerül a kiadás, kollekció neve. Letisztult és szép, mivel nem variál a külsővel a Moyra, így aki ebből a lakkból építi ki a kollekcióját könnyen tudja tárolni (Én ilyen vagyok.). :)
Állaga olyan mint a többi Moyra lakknak, egy átlagos folyékonyságú lakk, amivel nagyon könnyű dolgozni. Először fényes, de száradás után kapja ezt a sejtelmes, szatén fényt a köröm.

 Könnyen eloszlatható a körmön egyenletesen fed és egységesre szárad.









Itt szépen látszik a visszafogott csillogás a mattabb lakkon

A színe valami leírhatatlanul gyönyörű, nekem megidézi a kagylóhéjjak báját és olyan mértékű eleganciát sugároz, amit nem is próbálok körül írni. Nem rajongok a rózsaszín lakkokért, de ez teljesen levett a lábamról.

Napfényben így csillog
 Egy réteg kevés, de két réteg már teljesen elég a körömre, ezáltal átment a rostámon, hiszen nem szeretek hosszan pepecselni a lakkozással.














Nekem úgy tűnt, hogy ez az eddigi leggyorsabban száradó körömlakkom, le a kalappal, nem nyúltam bele. :)


















4 nap után ennyi sérülése van
A felszíne, textúrája kicsit érdesebb, a mattabb hatás miatt.




Tartósságát tekintve nagyon jól bírta a kiképzést, ugyanis én a házimunkát végző nők táborát erősítem, így elég sok környezeti hatásnak van kitéve a körmöm. Rengeteg mosogatás és sok takarítás miatt nekem kulcsfontosságú, hogy egy lakk ne pattogjon, vagy kopjon hamar. Ez a kis csoda 4 napig tökéletes volt és akkor is minimálisan az oldalán sérült (kép fentebb). 5 napig volt a körmömön, így szerintem egy szuper lakk és ismét bizonyította a Moyra, hogy az élvonalba tartozik körömlakk gyártásban.
 




A lemosása is nagyon gyors és egyszerű volt, így tényleg beleigazodik a rohanó nők világába.

Most jön a pontozás, ami mindig kis fejtörést okoz, ez most viszont teljesen egyértelmű volt. Semmi kifogást se tudok emelni vele szemben. 5/5 és csillag és korona, mert imádom. :)