2014. október 15., szerda

MEMEBOX NYEREMÉNY kedvcsináló

Már tudjátok, hogy október 13-20-ig egy MEMEBOX NYEREMÉNYJÁTÉK fut a blogon, ami szerintem csodás lehetőség, hogy egy szerencsés megismerje ingyen a Memebox csodás termékeit. De ebben a játékban mindenki nyer, ha érdekel hogyan és ha szeretnéd megnézni, hogy mely dobozokat választhatja a nyertes kattints tovább. :)A játékot most nem írom le kimerítően, hiszen ITT TALÁLJÁTOK. Viszont annyit elárulok, hogy mindenki, aki most regisztrál 3 pont jóváírást kap, vagyis 3 dollár kedvezménnyel vásárolhat. Három díjazott lesz, az első kap 30 MEMEpontot, ami 23$-nak felel meg és ingyen szállítást. Ezenkívül két másik szerencsés kap 7 pontot, ami a szállítási költségre használható fel, vagyis ingyen postáznak neki. A feltételeket is a fenti link alatt találjátok. 

Ezek a montázsok bemutatják azokat a dobozokat, amik 23$-ba kerülnek, vagyis ezek nyerhetők meg, de persze olcsóbb, vagy drágább dobozra is be lehet váltani a 30 MEMEpont jóváírást, de úgy véltem ez is elég vonzó, hiszen melyik beautybox az, ami ennyifajta szuper dobozt kínál? 


Helyet kaptak a listán kényeztető dobozok, kozmetikumokkal teliek és sminkesek is, így a győztes saját igényei szerint választhat témát, azaz dobozt. Én még sosem csalódtam a MEMEBOXBAN, de a régebbi dobozaimról szintén olvashattok a fentebbi linknél. 

A Superboxok között is találtok 23$ értékűt és azokban csak teljes termékek lapulnak. A Luckybox sajátossága, hogy semmit sem lehet tudni a tartalmáról, mert nem témakörhöz rendezett. :)

Ha én választhatnék, a Makeup Edition 3-ra, a Luckybox #11-re, vagy F/W Natural Makeup dobozra esne a választásom. :) Ti melyiket szeretnétek?

Nézelődjetek a MEMEBOX oldalán is: http://us.memebox.com/memebox-global

7 megjegyzés :

 1. Sajnos én nem játszhatok, mert nagy MEMEBOX rajongó vagyok. Ma persze nem tudtam ellenállni a mai új super box-nak, melyet a cég az első születésnapjára adott ki. Eddig két dobozom érkezett meg, a hidratáló termékeket tartalmazó, és a princess válogatás Rapunzel. A kicsomagolást én is bemutattam a blogomon. Kedves Mindenki! Játsszatok, megéri! Én mindenkinek drukkolok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Linkeld csak be a blogodat, imádom nézegetni a MEMEBOXOS videókat. :) Amúgy családtagod nevére és cimére még beregisztrálhatsz és akkor van esélyed, de pszt hogy ilyen kis turpisságot megosztok. :) :)

   Törlés
  2. Nem videó, csak leírás, de természetesen belinkelem. http://cinnamon4x.blogspot.hu/
   Én is meg szoktam nézni, melyik doboz mit is rejtett, mert érdekel :) Novemberben lesz 3 dobozom ami érkezik, a Wine&Cheese, Mask Miracle, és a TeaTree cosmetics. Majd mind a háromról írok. A tippet köszönöm, ugyanaz a cím még zavar, de majd azt írom, fszt 1, fszt 2. (családi ház :) ) Megnézem mik a feltételek nálad. Én még nagyon kezdő blogger vagyok, ezért én nem kaptam lehetőséget nyereményjáték rendezésre. Igaziból nem is tudom hogyan zajlik ez. Gondolom a cégtől írtak, hogy lenne-e kedved hozzá...
   Mindenesetre egy ez jópofa dolog, megosztom a facebookomon, ha gondolod.

   Törlés
  3. Köszönöm, ha megosztod a játékot. :) Igen nemrég keresett meg a MEMEBOX mivel látták a bejegyzéseimet, hogy rendezzünk közös játékot. És ez nagyon jó lehetőség az olvasóimnak, hogy megtapasztalják, amiről beszélek, hogy sokkal jobbak ezek a termékek, mint a drogériás dolgok. :)

   Törlés
  4. Ezzel maximálisan egyet értek. Ezek a termékek a nagy hatóanyag tartalomnak köszönhetően tényleg sokkal jobbak mint az itthon kapható társai. 43 éves korom ellenére a bőröm ráncmentes, jó ápolt, sugárzó. Emiatt az itteniekre rá sem nézek :)

   Törlés
  5. Igen. És ezek nem irritálják az allergiára hajlamos bőrömet. :) Meg hát majdnem mindenben van egy kis kollagén. :)

   Törlés