2014. október 15., szerda

MEMEBOX NYEREMÉNY kedvcsináló

Már tudjátok, hogy október 13-20-ig egy MEMEBOX NYEREMÉNYJÁTÉK fut a blogon, ami szerintem csodás lehetőség, hogy egy szerencsés megismerje ingyen a Memebox csodás termékeit. De ebben a játékban mindenki nyer, ha érdekel hogyan és ha szeretnéd megnézni, hogy mely dobozokat választhatja a nyertes kattints tovább. :)



A játékot most nem írom le kimerítően, hiszen ITT TALÁLJÁTOK. Viszont annyit elárulok, hogy mindenki, aki most regisztrál 3 pont jóváírást kap, vagyis 3 dollár kedvezménnyel vásárolhat. Három díjazott lesz, az első kap 30 MEMEpontot, ami 23$-nak felel meg és ingyen szállítást. Ezenkívül két másik szerencsés kap 7 pontot, ami a szállítási költségre használható fel, vagyis ingyen postáznak neki. A feltételeket is a fenti link alatt találjátok. 

Ezek a montázsok bemutatják azokat a dobozokat, amik 23$-ba kerülnek, vagyis ezek nyerhetők meg, de persze olcsóbb, vagy drágább dobozra is be lehet váltani a 30 MEMEpont jóváírást, de úgy véltem ez is elég vonzó, hiszen melyik beautybox az, ami ennyifajta szuper dobozt kínál? 


Helyet kaptak a listán kényeztető dobozok, kozmetikumokkal teliek és sminkesek is, így a győztes saját igényei szerint választhat témát, azaz dobozt. Én még sosem csalódtam a MEMEBOXBAN, de a régebbi dobozaimról szintén olvashattok a fentebbi linknél. 

A Superboxok között is találtok 23$ értékűt és azokban csak teljes termékek lapulnak. A Luckybox sajátossága, hogy semmit sem lehet tudni a tartalmáról, mert nem témakörhöz rendezett. :)

Ha én választhatnék, a Makeup Edition 3-ra, a Luckybox #11-re, vagy F/W Natural Makeup dobozra esne a választásom. :) Ti melyiket szeretnétek?

Nézelődjetek a MEMEBOX oldalán is: http://us.memebox.com/memebox-global