2014. október 12., vasárnap

MEMEBOX Special #31 Earth & Sea Cosmetics (A föld és tenger kozmetikumai)

Legújabb MEMEBOXOM a Earth & Sea Cosmetics kerül bemutatásra.  Már a neve is elárulja, hogy ez egy nagyon természetközeli doboz, amiben sok olyan termék lapult, ami kíváncsivá tett, így muszáj volt megszereznem. :) Mint megszoktátok videót is nézhettek, de bővebb leírást is találtok a doboz tartalmáról és sok képet is mutatok a termékekről.

Szeretnél MEMEBOXOT NYERNI? KATT IDE
















4-8 teljes terméket tesznek egy dobozba és persze kerül nem egy teszter méret is bele. Különböző kiadásai vannak, van a sima Memebox, ami havonta jelenik meg. Négy fő típusa létezik, a MEMEBOX, a MEMEBOX különkiadás, a Luckybox (szerencse doboz) és Superbox (ami drágább, és több terméket tartalmaz. Ezen kívül vannak trend kiadások, pl. nyári, csajos bulis, vízálló sminkes, piros kiadás stb. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző dobozt, amiben a zsákbamacska termékek vannak jóval nagyobb összegért, mint amibe a box kerül. Klikk ide és nézz körül a dobozok között. :)



There is 4 to 8 full size products and there are tester sizes also included in the box. There are different editions, there is a smooth Memebox, which is published monthly. There are four main types, the MEMEBOX the MEMEBOX special edition, the Luckybox (lucky box) and SuperBox which contains more products and of course they are more expensive. Moreover, there are annuals, summer, girls night out, waterproof make-up, red edition, etc. Everyone can find something to match their taste.



A külső hatásokra, illetve a bőr faggyútermelésének, elhalt bőrrétegnek köszönhetően eltömődnek a pórusok és így az arcbőrünk csúnyább lesz. A természetes, tiszta és üde bőr elérésére törekszik a doboz minden kozmetikuma. A föld elemet a faszén, vulkáni hamu testesíti meg, amik megtisztítják kíméletesen a bőrt a fölösleges zsíroktól és faggyútól, valamint a pórusok mélyéről is eltávolítják a szennyeződéseket. A víz elemet, azaz a tenger elemei összehúzzák a pórusokat és a bőrt feltöltik nedvességgel, ásványi anyagokkal ezáltal simítják a ráncokat is. Ezzel a két lépéssel elérhetjük, hogy a bőrünk tökéletesen ápolt, tiszta és hidratált legyen.


When toxins, dirt and oil build up get under the skin, its waste-filtering system gets jammed, ultimately clogging up pores and making skin look dull.  So, we’re bringing you nature’s clean up crew to clear the way for cleaner and brighter skin. Charcoal, volcanic ash and mud all work together to draw out dirt and excess oil to extract stubborn impurities from deep within pores! Mineral rich marine energy works as the step 2 treatment for refining pores and replenishing moisture to the skin. Our Earth & Sea Cosmetics Box offers the best natural ingredients  to give you your best looking skin yet. 
Leírás

Tosowoong Super Aqua Cooling Gel 80g 34$


Ez egy hűsítő gél, ami nyilván a tengert szimbolizálja a dobozban. Belenézva a gélbe olyan, mintha a kék tengerbe néznénk egy csodás parton, annyira gyönyörű. A tejüveg kopni kezdett, így sima átlátszóvá vált, de ez kit érdekel. :) Szeretem a géleket, hiszen gyorsan beszívódnak és nincs utánuk az olajos érzet. Ez a gél állagú arckrém azt ígéri, hogy ragacsos útórezgést sem hagy maga után, azonnal beszívódik és nyugtatja a bőrt, valamint hűsíti. 





Mélytengeri ásványokat tartalmaz, amik segítségével a bőr nemcsak hidratált lesz de kisimult, ránctalan is. Reggeli és esti arcrutinba is szuperül beilleszthető a leírás szerint. Sodium Hyaluront és Nátrium-hialuronátot tartalmaz, amit a plasztikai sebészetben használnak előszeretettel töltőanyagként, azaz ránctalanításra. 






Jelentem ezt is kipróbáltam, így első benyomásom az, hogy a bőröm szerette és itta be. A hűsítő érzés tényleg jelen van, de fölöslegesen izgultam nem hűtötte le a bőröm, hanem megnyugtatta, minden pirosságot eltüntetett. Viszont a gélek ragacsos érzetét maga után hagyta, így sminkalapként rémesen teljesítene, az esti rutinba tudom beilleszteni.







Product Description: The Super Aqua Cooling Gel is an ultra-cooling cream gel that provides long-lasting freshness and comfort to the face and body. Full of minerals and nutrients from glacier waters, this gel is ideal for cooling overheated skin and relieving irritated skin. Deep sea minerals also strengthen and moisturize skin so that you can have firm and supple skin all day long.

How To Use: Evenly distribute a penny sized amount onto skin and massage until fully absorbed. Use daily morning and night after toning the skin.


Secret Nature Volcanic Ash Pore Pack 100g 36$


 Szerintem ez a legizgalmasabb darabja a doboznak, ugyanis ez egy arcmaszk, ami vulkanikus hamut JEJU komlexet, faszént, zöld teát, fenyőtű kivonatot tartalmaz. Parabén, illatanyag és színezék mentes. A bőrt megtisztítja a szennyeződésektől és a fölösleges olajoktól, a pórusokat pedig összehúzza.









Ez  egy szürkés, krémes állagú anyag, aminek az illata nagyon domináns, átlengte az egész dobozt. Leginkább a fenyő illatát lehet kiérezni, nagyon tiszta érzetet kelt bennünk. Nyilván a hamutól és a széntől szürkés a színe, azt pedig régóta tudjuk, hogy a szén tabletta oldata is szépen kitisztítja a pórusokat, így alig várom, hogy kipróbáljam ezt a kozmetikumot.
Minden bőrtípusra ajánlott, de leginkább a zsíros és érzékeny bőrűeknek tesz jót.




Kipróbáltam, könnyű felvinni, a spatula is segített sokat benne, de kézzel is szépen eloszlatható. Világos kékes lesz az arcon a maszk és negyed óra után jól le kell mosni (nehezen jön le). Tényleg összehúzta a pórusaimat és egyenletesebb lett a bőrfelszínem, valamint csodásan hidratált. Első benyomásom, hogy szeretni fogom és a leírtak alapján három hetente majd használom.



Product Description: Pore astringency & Purifying effect. Volcanic Ashes etc makes the pore smaller & get rid of waste on pore at the same time. It delivers minerals to the skin So it make the complexion clear. Removing sebum & taking care of skin tone & skin care by fine porous structure of volcanic ashes. Soothing effect by JEJU complex & vegetable extracts. Wrinkle improvement approved by KFDA

How To Use: Take care of skin texture with Toner after washing face. Spread it on the face all over except lips & eyes. Rinse it off with warm water after 10-15 minutes. Use once – 3 times a week


Dewytree Mineral Healthy Sun Cut Loose Powder SPF36 PA++ 10g 34$

Ez egy ásványi púder, az első ilyen púderem, ez is "föld termék". Meglepődtem, hogy sminkterméket is tartalmaz ez a doboz, de nagyon is örülök neki. A sminkelés záró lépéseként, mattítja a bőrt és fixálja a többi sminkterméket és segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát, magyarul nem szárít. 36-os UV szűrőt és esszeciális olajokat tartalmaz ez ugye jól jön mindig, hiszen véd és táplál egyben. Először kevésnek éreztem a púdert, de inkább a gigantikus doboza mellett tűnik úgy, ami egy puffi szivacsot tartalmaz pluszban, tehát a higénikus felvitelre is gondoltak, bár én ezt szerintem ecsettel fogom használni. A tetején a tükör meglepően jó és persze ez szuper kis figyelmesség. 





Shara Shara Black Charcoal Mask Purifying 23g 2$

Ez egy méregtelenítő arcmaszk, ami faszént, vulkáni hamut tartalmaz. Megtisztítja a bőrt és a pórusokat az olajoktól és szennyeződésektől. Nyugtatja a bőrt a méz és aloe vera erejével. Blokkolja a pórusok eltömődését és össze is húzza azokat. 15-31 percig kell hagyni hatni.

Szerintem papír maszkot tartalmaz a csomag, viszont gondolkoztam rajta, hogy a faszént hová soroljam, tenger vagy föld? :)




Product Description: Black sheet mask with real charcoal powder and ash removes sebum and impurities to purify skin. Wrinkle improvement ingredient adenosine provides skin elasticity. Soothes sensitive skin and plant extract protect and removes dead skin. Perfect fit on face, even on curvy areas, providing moisture and nutrition

Ingredients: Charcoal powder, ash, witch hazel extract, ginkgo biloba extract, green tea extract, witch hazel extract, argan kernel extracts Tori, honey extract, collagen de Hyde rolls rise, argan tree kernel oil, grape seed oil, Schisandra chinensis extract, Centella asiatica Urban extract, ceramide 3




A világ legfurcsább bőrtisztítóját ismeritek meg azonnal, pedig a MEMEBOX már felkészített arra, hogy ne lepődjek meg minden, hiszen annyi érdekes terméket láttam már tőlük, de ez minden túltesz. :)

A csomagolása nagyon cuki, de hazánkban nem hiszem, hogy nagy keletje lenne egy drogéria polcain, olyan arctisztítónak, amit disznóval és pókkal reklámoznak, no de a koreaiak teljesen mások. :)



Az arctisztító hab, ami egy fekete kréme, nagy sűrű állagú, darabkákkal teli termék. Vízzel érintkezve habosodik fel egy picit és szürkés, kékes krémként terül el az arcon. Sertésbőrből kivont kollagént és pók kivonatot tartalmaz, ami ugye elég undorítóan hangzik, bár én nem vagyok előítéletes így ezt próbáltam ki először. A faszén adja a színét és nem a pók darabkák, és nagyon jól tudjuk, hogy remek tisztító és fertőtlenítő a széntabletta is. Az illata nagyon enyhe és tiszta, kellemesnek mondanám. 


3-5 percig kell vele a bőrt tisztogatni, ami elég hosszú idő, így a kádban fürdés közben végeztem ezt a műveletet. Eloszlatni magában nem igazán lehet így vizes arcra érdemes szerintem felvinni és akkor könnyen elterül a bőrön és egyenletesen felvihető. Lemosni könnyű és a színe miatt jól látszik, ha valahol véletlenül fent hagynánk belőle. Rengeteg elhalt hámréteget szedett le, ami nagyon meglepődtem, mivel szépnek tűnt a bőröm. Még a törölközésnél is jött le a sok halott hámsejt és tiszta érzetet adott a bőrömnek. Szinte fellélegzett a sok kosztól megszabadulva. A pórusaim jóval kisebbek lettek, de a miteszerek maradtak, viszont ehhez idő kell, hogy mindet eltüntesse, de máris tudom, hogy imádom ezt a kozmetikumot. 

Elvan a gyerek, ha játszik :)
Product Description: Made from 6000mg of charcoal, 6000mg of collegan from pig skin and spider extracts, the Elastic Pore Mask Cleansing Foam is a mask and facial cleanser in one. As weird as the combination of charcoal, collegen and spider extracts sound, the black mask will penetrate deep into your pores, clearing away all dead skin cells and blackheads with bubbles as fine as a spider web. A quick 5 minutes every day is all you need to treat enlarged pores and excess skin impurities.



How To Use: Spread the Mask Cleansing Foam evenly over dry face. Then wet it with a little bit of water and gently roll your fingers thoroughly over your face for 3-5 minutes. rinse off with warm water.
























Blega SPA víz, azaz hidratáló permet, ami 24 órán át nedvességgel tölti meg a bőrt. Ezt az arcunkra kell permetezni, fújni az arctisztítás után és az arckrém előtt. Én használok termál vizet és imádom, így nagyon örültem ennek a terméknek, hiszen meglepő módon csodákra képes a bőrrel. Például a pattanásos tiniknek ajánlom, hogy a Zsóri fürdő (Egertől nem messze) vizéből "palackozzanak" maguknak és azzal befújva az arcukat reggelente csökkenni fognak a pattanások  és a bőr zsírosodása. 


De visszatérve erre a termékre, azt ígéri, hogy azonnali nedvességpótlása lesz a bőrnek, megkönnyíti a hidratálókrém felszívódását, megvédi a bőrt a szennyeződésektől. Aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag ez a víz, nyugtató és antiszeptikus hatása van. Gyulladásokat csökkenti, bőrt rugalmasabbá teszi, késlelteti az öregedés jeleit. A leírtak alapján ő még jobban elkezdett érdekelni, így a bőrtisztítás után azonnal fel is permeteztem az arcomra, gyorsan beszívódik, de hosszabb ideig kell ezt tesztelni. Az illata nagyon speciális, de kellemes, bocsi illatok leírásánál ne engem kérdezzetek, viszont az biztos, hogy ez nem tiszta víz, mivel sikerült véletlen megkóstolnom is és tartalmaz ilyen tisztító, vagy fertőtlenítő anyagot, rémes íze van, a szátokra ne fújjatok belőle. :) Hidratált érzetet ad a bőrnek, olyan mintha krémmel kentem volna be, lehet magában is fogom használni. :)

Product Description
Immediate water supply: Supplying water to the skin and give instant hot water is moisture, which prevents moisture to easily dried to form a protective film on the skin.
Skin Care booster effect: Draw out skin impurities, helps to increase the effectiveness of skin care ingredients to help absorb the good minerals contained in a large amount of hot water.
Efficacy of spa: Good skin relaxation, stimulate the body function, skin moisturizer, to relieve stress, mineral spa supplies
Cosmetics and beauty products and promote water absorption and metabolism helps to break down fats and waste discharge toxic substances.
Hot water (hot springs spa in Belgium): Moisture and nourishment to the skin is rich in essential amino acids and minerals.
Houttuynia cordata extract: Soothing and antiseptic effect
Centella asiatica Urban extract: Promote skin elasticity by promoting collagen synthesis anti-inflammatory and soothing action,
Elm root extract / line cockscomb seed extract: Improved suppression in skin moisture constitution meogeumneun decomposition of natural moisturizing factor (NMF)
Fig extract: Promote metabolism and delay aging
Ceramide 3: Skin barrier formation, skin soothing and moisturizing
Smooth Skin Complex (TEGO® Smooth Complex): Combines moisturizing factors, such as bio-polymers, poly-peptide, amino acids are five skin to remove the old dead skin cells and increase skin flexibility, improves skin moisture retention and elasticity keeps.
Aqua Moisture 24 (Aquamoisture 24): Step 3 moisturizing effect of water loss management and water to form a protective film, improves moisture retention is a complex plant-derived.


Ára: 29 dollár+ pk=36$ 
Összérték: 153$ (Kb. 37 ezer Forint)

Honnan rendelheted meg (website, webshop)? http://us.memebox.com/

OKTÓBERI kedvezmény kód (5$ jóváírás): 
 X9VGVD 
Here is your coupon code: X9VGVD

Előző dobozokról (previous boxes) olvashatsz még: Kollagénes #33  #22 2014 legjobb termékei  K-Style doboz és Teljes kiőrlésű gabonás #6 

Mi tetszik leginkább Nektek ebből a MEMEBOXBÓL? Rendeltetek már? Melyik dobozka keltette fel leginkább az érdeklődéseteket?

Összességében ez a doboz tökéletes egy teljes arcápolási tutin kialakításához. Azoknak ajánlom, akik tág pórusaikkal küzdenek (mint én) és szeretnének feszesebb, rugalmasabb bőrt. Emellett ebben a dobozban lévő termékek mind a tisztításról, mint a hidratálásról gondoskodnak. Első benyomásom alapján az egyik legjobb doboz, amit megrendeltem, szinte minden terméket el tudok majd használni. 

Nektek melyik termék keltette fel az érdeklődéseteket? Rendeltetek már MEMEBOXOT? Ha igen melyiket?