2014. október 1., szerda

Minták házassága-OUTFIT

Hűvös idő a rétegekről szól, most a mintákat is keresztezem. Feltűnő, de mégis egyszerű ez az összeállítás, túl sok kommentárt nem fogok hozzá fűzni.


A muszlin felső, ami kilóg, egy koponya mintájú ruhadarab, ami nekem a szívem csücske. Sok ilyen koponyás darabom van, bár mindig nagy dilemma, mert a sztereotípiákat juttatja az eszembe, amikor az EMÓ-sok agyon hordták. De azért ne temessük el emiatt az apróság miatt ezt a mintát.


A pulcsi egy vékonyabb darab, éj kék alapon fehér és fekete csíkok, pöttyök vannak az anyagba szőve.

Itt a cipő is látszik, egy fekete bokacsizma, aminek magas vastag a sarka. Fekete bokacsizma a kedvenc darabjaink közé lép elő.


Táska egy turizott darab, tökéletes a mindennapokra a mérete és nagyon aranyos a szívecskés lakat rajta.A farmer egy egyszerű skinny fazon, ami minden nő ruhatárában elengedhetetlen darab.

Ennek a szettnek a különlegessége, hogy tetőtől talpig Hádából raktam össze. Ebből is látszik, hogy milyen kincsek lapulnak a turkálókban. :)


Felső: Generation
pulcsi: Atmosphere
Farmer: Denim Co.
Cipő: Noname
Táska: No name
Sapka: No name

5 megjegyzés :

 1. Ez a pulcsi nekem nagyon tetszik! Régi, vagy még lehet valahol hasonlót találni? :) A másik kedvencem a sapi, imádom az ilyeneket, nekem is van, csak egyszínűben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hádában vadásztam le, de mostanában ilyen jellegű, fazonú és mintájú pulcsikba botlok rendszeresen a turikban, így érdemes nézelődni. :)

   Törlés
 2. Igazán dögös lett a szerelésed! Az embernek megjön a kedve a turkáláshoz. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. :) Szerintem, ha valaki viszonylag egyedien és olcsón akar öltözni, akkor a legjobb vadászterület egy turi. Mivel én nagyon változatosan öltözködöm, így már rég csődbe mentem volna, ha nem ilyen helyeken vásárolnék. :)

   Törlés