2014. október 31., péntek

Októberi HAUL VIDEÓ

Eltelt ez a bizonyos október is, egyre inkább a télbe menetelünk, de lassan itt a karácsony is. Meglepő módon ebben a hónapban annyi dolgot zsákmányoltam, hogy felér egy karácsonnyal. Egy nagyon hosszú haul videóban mutatom meg azokat a termékeket, ruhákat, kiegészítőket és dekorációkat, amiket az utóbbi időben szereztem be.

Ti miket vásároltatok a hónapban? 

6 megjegyzés :

 1. Nagyon jó termékek. :) Ziajákat még nem próbáltam, pedig szemezek velük egy ideje :) ...és a L'oreal olajra is kíváncsi vagyok :)
  hú és az a paletta...... :) Na minden kipróbálnék szívesen :)

  VálaszTörlés
 2. A Ziaja egy remek márka. anyukám végül le is nyúlta a krémet, Botond meg imádja a testápolót. :) A L'Oreal arcolaj olyan szinten megnyugtt, már nem is biztos, hogy csak azért használom, mert jót tesz a bőrömnek, hanem mert ilyenkor a hidegben még inkább segít ellazulni és stresszt oldani. :)
  Zseniális az a paletta főleg annyi pénzért. :)

  VálaszTörlés
 3. A Ziaja krém nagyon érdekelne részletesebben. Az ajánlásodra kipróbáltam a tusfürdőket, nagyon imádom! Viszont egyelőre más terméket boltokban nem találtam, (vagy csak vak vagyok) marad a webshop, de jó lenne előtte tudni, hogy a többi termék is van-e olyan jó, mint a tusfürdő.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nemsokára a krémről teszek ki egy tesztet, aminek az érdekessége az lesz, hogy anyukám véleményét is olvashatjátok majd róla, ugyanis egy idő után elkobozta, ebből sejtheted, hogy nagyon jó kis krémről van szó. :) Igen a drogériákban leginkább a tusfürdők és a testápolók fellelhetők csak. Én is szeretnék még sok Ziaja terméket kipróbálni, mert eddig csak pozitív tapasztalatom van vele. :)

   Törlés
 4. Kedves Enikő! Engem nagyon érdekel a Stradivarius cipő. Van arra lehetőség, hogy megvásároljam tőled? köszönöm a válaszodat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen van. Írj privát üzibe és megegyezünk az árban. :) https://www.facebook.com/kialakito

   Törlés