2014. október 29., szerda

Rezes körmök ősszel-Da Vici lakk TESZT

A föld színek az ősz legnagyobb slágerei évről évre, és ezek fényes, csillogó rokonaik. Sajnos a rezes árnyalatok régen élték virágkorukat, főleg a körmünkön és ezen szerintem ideje változtatni. 
A Da Vinci lakkok olcsó ár kategóriásak és általában százforintos boltokban lehet beléjük botlani, de ennek ellenére nem rosszak. 






Csomagolását tekintve semmi extra kicsit lapított, kerekded üveg, fekete műanyag kupak. Elég nagy, hiszen 10 ml lakkot tartalmaz, így méret ár kategóriában is szuper, hiszen nagyjából 300-400 Ft körül mozog.



Tudjátok mindig a Moyra lakkokhoz viszonyítom az ecseteket, ennek vékonyabb egy kicsit, de könnyen kezelhető, szépen egyenletesen lehet felvinni vele a lakkot. 


Nagyon gyorsan szárad egy rétegben és két rétegben is, én ennyit teljesen elegendőnek láttam felvinni, hiszen szépen fed, majdnem olyan egyenletes, mint a fémes körömmatricák. 



Ami kicsit furcsa nekem, vagyis nem újdonság, de nem rajongok érte, hogy olyan vékony lakkréteget hagy maga után, amiben minden köröm egyenetlenség, csík, felválás látszik. Aki szereti az ilyen könnyed lakkokat, amik nem vastag réteggel vonják be a körömfelszínt azoknak nagyon ajánlom.



A fenti tulajdonsága miatt, nagyon aggódtam, hogy hamar meg fog pattanni, de lehet pont ezért bírta sokáig, 4 napig szép volt és "pattanás" mentes. :)

Pontok: 5/4