2014. október 21., kedd

Rock'N'Roll ősszel, nyári ruhába- OUTFIT

Próbálom kihasználni a jó időt és ez az öltözködésemben is fontos. Reményeim szerint elmaradnak idén a nagy fagyok és sokszor vehetek fel könnyebb ruhákat. :) Mindenesetre minap elővettem kedvenc csipkeruhámat, amit nagy ritkán viselek elegáns alkalmakon és most úgy éreztem ideje buliznia egy hétköznap is. :)






















A csipke ruha egy régi darab lehet, mondhatnám öreg, egy turkálóban bukkantam rá és jól látszik, hogy ezt egy varrónő alkotta valakinek személyre szólóan. Ilyenkor annyira érdekelne a ruha története, ki viselte és milyen alkalomkor. Szentimentális énem egy esküvőn képzeli el az 50-es években, ha jól tudom akkor volt a mini nagy divat a menyegzőkön. Mindenesetre én eddig ballagásokon viseltem, így már sajnáltam, hogy a szekrénybe árváskodik. 


























Egy kicsit nagy rám, vagy pont ilyen a fazonja, mindenesetre imádom ezt is benne, hiszen könnyed esést biztosít így és egyfajta játékosságot. 

A csipke maga a csoda, nem a rissz-rossz műszálas megoldás, hanem igazi strapabíró csipke, ami annyira tökéletes mintát ad ki. 




















A fekete, fehér elegáns szokták mondani, de lehet vagány, szóval fölösleges sztereotípiákat dédelgetni a divatban. Itt egy fekete harisnyát választottam, ami máris őszi viseletté varázsolja a könnyű ruhát. Ezekből a harisnyákból sose elég, hiszen ősszel és télen nem egyet kinyír egy-egy pad, vagy tereptárgy. 



























A bakancs, vagy csizma nehéz választás volt a számomra, mivel nem volt idén egy sem, ami annyira megfogott volna. Mire erre rászántam magam csak négyszer jártam Deichmannba, de őszintén szólva egyre nagyobb szerelem alakul ki eziránt a lábbeli iránt. A nagy arany csatok és a hangsúlyos cipzár győzött meg, hogy igenis jönnie kell haza velem. Már csak abban reménykedek, hogy picit sem fog beázni, ugyanis amelyik nem megy át ezen a rostán az a téli cipő utálatom tárgyává válik.














A bőrdzseki is rockosabbá varázsolja a szettet  és a vadóc, tinilány összhatás megteremtésében főszereplő. Egy kicsit fodrosabb ez a dzseki, így jobban illik a ruha romantikus vonulatához.


















A táska mostanában a kedvencemmé vált, nem nagyon elemzem miért, tudjátok rojtok és szegecsek. 

Plusz kiegészítő az ezüst, barbár hercegnős nyaklánc, amivel figyelmen kívül hagyom, "a jaj ezüstöt ne viselj arannyal" szabályt. Igenis viselj, mert jól néz ki!!!

















A hajam egy nagyon laza kócos kontytba rendeztem, ami a göndör hajú lányok nagy kedvence lehet és szerintem vagány és nőies. Ebbe tettem egy kontyra húzható rózsás koszorút, ettől aztán tényleg nagyon R'N'R lett. :) 



















Smink:

Alapozó: Vichy Tein Ideal

Púder: Max Factor
Bronzer, Hihglighter, Pirosító: Urban Decay Naked Flushed
Szemöldök: Sleek kétvégű ceruza
Szemhéjtus: Manhattan DIP
Szempillaspirál: Lancome















Ruha:

Csizma: Deichmann

Harisnya: H&M
Ruha: Háda
Dzseki: Orsay
Nyaklánc: Skála
Konty rózsa: KIK


Hogy tetszett a szett? Szoktatok romantikusan vad ruhákat viselni?