2014. október 6., hétfő

Shopping királynők varázslatos budoárja

Lakatos Márk Magyarország egyik legjobb stylistja, de mindenképp a leghíresebb, most egy üzletet nyitott, ahol a nők önmagukra, stílusukra találhatnak és mindezt elérhető áron tehetik. Hétvégén ellátogattam ebbe a csodás boltba, ahonnan alig lehetett kirángatni, mert maga a nyugalom szigete.



Október elsején az Aréna Pláza földszintjén egy csodálatos üzlet nyitotta meg kapuit, egy tündéri kis ékszerdoboz, a Style Republic. Ilyenkor sajnálja az ember lánya, hogy nem a Fővárosban él, hogy rendszeres látogatója legyen ennek a miliőnek.

Már a belépéskor egy másik világban találod magad, ahol minden rólad szól, figyelembe veszik az alkatodat, ízlésedet, a finoman, nagy odafigyeléssel válogatott kollekciókkal. Egyéniséged megnyilvánítására inspirál itt minden.




Már a designe is csupa finom elegancia, igazi nőiesség és letisztultság, ami engem teljesen elbűvölt. A fehér vintage bútorok harmóniája a rózsaszín csíkos tapétával összhangban pozitív képek sokaságát indítja el képzeletünkben. 






Luxus érzetet kelt az emberben az a magasfokú udvariasság és figyelem, amivel az eladók fordulnak a vásárlókhoz. A bizonytalanabb hölgyeket már a ruhákon található cimkék is kalauzolják, hiszen az alkatuknak megfelelő darabokhoz irányítják. Így megkímélik a próbafülkékben előadódó kellemetlen élményektől, amit ugye mindannyian ismerünk, hogy a számunkra tetsző ruhadarab rajtunk szörnyen áll. Amennyiben alkatod besorolásával gondjaid adódnak a személyzet készségesen áll rendelkezésedre és Márk a boltban kihelyezett könyvei is elérhetőek, így belelapozva azonnal tudhatjuk milyen színekhez és darabokhoz nyúljunk, ráadásul ezeket a köteteket meg is vásárolhatjuk, ha még könyvespolcunkról hiányoznának.


Ha nincs is jelen maga Lakatos Márk, akkor is áthatja zseniális személyisége az üzletet és magabiztosságot lehel a nőkbe.




















Ajándékba tökéletesek



Bevásárlókosár :)
Az első meglepetés az ajtóban található romantikus stílust idéző csodás, csipke kosár, ami egész vásárlásunk és válogatásunk során elkísér bennünket. Én nehezen váltam meg tőle kifelé, hiszen ez a kiegészítőt a való világban is szívesen viselném. Szívesen meg is vásároltam volna... :)
















Ezt a több mint boltot, mondhatnám miliőt egy nehéz nap után kikapcsolódásnak is ajánlanám Nektek, viszont az órátokra néha pillantsatok rá, mert itt szinte repül az idő.
Ha itt laknék heti programmá tenném ezt a feltöltődést adó hely felkeresését, ahol ráadásul mindig a legjobb és legminőségibb ruhadarabokkal gazdagodhatok reális áron.












A prémium új ruhák mellett, secondhand ruhadarabok is gondosan válogatottak, egyediek, ízlésesek és kiemelkedő minőségűek. Találhatunk köztük még eredeti címkés darabokat is és ezek ára sem égbekiáltó. Nagyon sok darab 5000 Ft körüli árfekvésű, így minden nőnek elérhető.











Finom kiegészítők az életünkhöz




Botond, a barátom általában nehezen viseli a vásárlásokat, de ebben az üzletben mintha kicserélték volna, sőt kifejezte azon kívánságát, hogy a jövőben szívesen látna itt férfi részleget is. Ezen el is gondolkodtam, hiszem most már még több jól öltözött magabiztos nő fogja róni az utcákat, nemsokára biztos a férfiakra is sor kerül. :)
















Gemini ékszereket is rejt az üzelt


Az üzlet kincsei között ajándéknak való tárgyak is helyet kaptak a nagyszabású, különleges kiegészítők mellett. Ha úgy érzitek rám nem jellemzően túlzásokba estem az elragadtatás terén, akkor hajrá lányok, indulás, győződjetek meg a saját szemetekkel arról, hogy cseppet sem túloztam.








Természetesen én is vásároltam egy-két dolgot, amik ékei lesznek a ruhatáramnak, de ezeket majd később megmutatom. :)





Kellemes kikapcsolódást és örömteli vásárlást kívánok Nektek!