2014. október 30., csütörtök

Sminkpaletták Aliexpressről- KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÖTLET

Lánytestvérnek, barátnőnek, anyukának tökéletes ajándék egy csodás sminkpaletta. Aliexpressen rengeteg dupe, másolat található nagyon olcsón és ha szeretnénk, hogy megérkezzen karácsonyra, bizony ideje elkezdenünk a rendelést. 


Az ünnepek közeledtével lista hegyeket írok össze, azokról az ajándékokról, amivel kedveskedhetek barátoknak és a családnak. Mostani bejegyzésben ezt az ötletelést egybekötöm azzal, hogy mutassak egy online felületet, ami talán még jobb is, mint az ebay. Az Aliexpress sajátossága, hogy sokkal könnyebb rátalálni a keresett termékekre, olcsóbb sokszor és a szállítási idő is rövidebb.

Ez egy vakmerő bejegyzés, ami biztos fog egy kis vitát generálni és ellenérzést kiváltani. Most csak nagy márkák másolatait (ezek nem eredetiek!) fogom megmutatni Nektek, hiszen sokszor kérdezitek tőlem, hogy honnan lehet ezeket beszerezni és mennyiért. Íme... :)
(Mindenki döntse el maga, hogy venne-e hamisítványt, senkit nem buzdítok, de igen ez is egy lehetőség.)

Naked 1-2-3 paletta dupeja

A sminkelés egyik ikonikus márkája az Urban Dacay és három Naked palettája a legkihasználhatóbb a mindennapokban. Mindenkinek ajánlom ezeket kezdő sminkkészletnek, mert nagyon praktikusak. Nekem a Naked 2-es paletta eredetiben van meg (erről írtam is már, amit ITT találtok), de az elsőt hamisítványként szereztem be, pont azért, hogy tudjam mekkora a különbség köztük. Meg kell mondanom azóta sok dupe-ot láttam és alapvetően a színárnyalatok eltérése és kicsit erőteljesebb porzás, nehezebb építhetőség jellemzi a másolatokat. Ettől függetlenül szerintem így is megéri rájuk benevezni, hiszen jó sminkalappal remekül teljesítenek. :)

(Drogériában beszerezhető dupe a Lovely palettájáról ITT olvashattok.)






Ami nagyon meglepő a kínaiak már megálmodták a Naked 4-es és 5-ös palettát is, amivel még elő se rukkolt az Urban Decay. :) Nos ezeket is lehet választani a linkre kattintva, ha valaki a futurisztikus jövővel szeretne ismerkedni, én a Naked 4-es kis hamissal erősen szemezek. :) A készleteket 6$-tól 11$-ig rendelhetjük meg postaköltség nélkül. :)







Urban Decay Vice 2

Az Urban Decay egy színesebb palettája aminek szuper a csomagolása is. Be kell vallanom, 
"csorog a nyálam" utána, annyira szép színek kaptak helyet benne. Szerintem nincs, aki ne találná meg ebben hű társát, 20 árnyalat garantálja a szerelmet. 16$










Naked Flushed és a Naked Basics paletta 5$-ért

A neszesszerünkre gondolunk, akkor a kicsi és kihasználható, könnyen szállítható darabokat részesítjük előnyben. Az Urban Decay gondolt erre és persze Kínában gyorsan le is másolták és hihetetlen olcsón így mi is megkaphatjuk ezt az élményt (vagyis ennek a mását). Arckontúr szettben, highlighter, bronzosító és pirosító kap helyet. A basic paletta tökéletes a nappali és esti sminkhez és matt tulajdonsága miatt remek a szemöldök formázáshoz is. :) Ezzel a szettel szerintem minden nő szívet meg lehet lágyítani. :)




Chocolate Bar paletta másolat

Szerintem a hipecuki csomagolása tette igazi sztárrá ezt a szemhéjpúder palettát, Gombóc Artúr kedvence. De az is tény, hogy csodálatos, kihasználható színek vannak benne. Tizenhat színnel a szemhéjfestés és szemöldök kiemelés is megoldható, így tökéletes választás akár születésnapra, akár karácsonyra. :) 14$














Lorac PRO paletta dupe


Halvány nude rózsaszín árnyalatokból van benne a legtöbb. Ám a barnától a feketéig találunk benne színeket, de egy csodás királykék is helyet kapott itt, ami engem szinte hipnotizál. Természetesen a PRO paletta első kiadása is megtalálható aliexpressen, de nekem ez jobban tetszik és csak ízelítőként mutatom meg nektek ezeket a sminkeket, kutassatok ti is tovább. :)




Nude Tude paletta replika

Szexi pin up girl paletta, aminek már a megjelenése is szuper cuki és nőies. Fényes és matt, leginkább a föld színekből összeállított szín gyűjtemény. Napi nude sminkünket ezzel könnyen elkészíthetjük, de az esti buliba is jó kis fegyver lesz. :)


BH Cosmetics Galaxy paletta

Nekem ez a kedvencem. Nagyon szeretném ezt a galaxist megjelenítő, bolygókat idéző palettát. Ez azoknak a lányoknak való, akik szeretnek színes, csillogó sminkeket készíteni. Sok szép föld színt is tartalmaz, de emellett narancsos szín, bordó, kékek és zöldek is helyet kaptak benne:) 12 szín 10$, szerintem megéri. :)


Mit szóltok? Hogy álltok a hamisítványokkal? Nézelődtetek, rendeltetek már Aliexpressről?