2014. október 25., szombat

Ziaja tusfürdők őszre hangolva

A hideg évszakokat annyira nem szeretem, ilyenkor az egész napot egy kád forró vízben tölteném. A nyarat a üde, gyümölcsös illatok határozták meg most egy kicsit már a karakteresebb tusfürdők után nyúlok.





Pár szó a cégről:





A lengyel ZIAJA Kft. gyógyszerészeti termékek és csúcsminőségű arc-, test-, és hajápoló kozmetikumok gyártásával foglalkozik, melyek természetes alapanyagokból készülnek. Családi vállalkozásként indult, a céget két gyógyszerész, a lengyel Alexandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban, 1989-ben.








A Ziaja kozmetikumok egyesítik a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok. A termékek formulája 

gyógyszerészeti szaktudás alapján készül. Piacra kerülése előtt minden terméket a gdanski Orvosi Akadémia (Medical Academy in Gdansk, Poland) klinikailag tesztel, amit a Nemzeti Higiéniai Tanács (The National Hygiene Board), vagy a Gyógyszerészeti Intézet (The Drug Institute) hagy jóvá.


A Ziaja célja a leginnovatívabb, jó minőségű és újszerű termékek biztosítása versenyképes áron nők, férfiak és gyermekek részére, minden korosztálya számára. Termékeink számos díjat és kitüntetést nyertek el.
A cég vezetőségét gyógyszerészek és kémikusok alkotják, akik közül többen kutatók.






Mivel végérvényesen beköszöntött az ősz, a hideggel és az esőkkel, így ideje egy forró fürdőt engedni magunknak és elővenni kedvenceinket a tusfürdőket. Nekem lassan két éve a kedvencem a Ziaja márka, ami az én érzékeny bőrömet sem irritálja és ráadásul olyan illatai vannak, amiknek lehetetlen ellenállni. 
Nagy szerelmem a hűvösebb napokon az oliva olajat tartalmazó tusfürdője, ami nem hagyja kiszáradni a bőrömet, selymes puha érzetet hagy maga után.

Már olvashattatok cikket három másik Ziaja tusfürdőről, ezt ITT találjátok.

Amikor plusz hidratálást szeretnék, mindig ezután nyúlok, és ezeken a napokon biztos, hogy fölösleges a testápoló használata. 




Az legtélibb gyümölcs számomra a narancs, így ez már a karácsonyt idézi bennem. Ahogy beáll a fűtés szezon gyakran narancs héjjat teszek a radiátor közelébe, hogy a szobát bejárja az isteni illata.




A Ziaja legnagyobb különlegessége szerintem, hogy a mű illatok távol állnak tőle. Minden tusfürdőjüket, ha megszagoljuk, olyan mintha a frissen kettévágott gyümölcs illatát éreznénk. 



És persze arról se feledkezzünk meg, hogy minden termékük dermatológiailag tesztelt, PH semleges és tele van proteinekkel és vitaminokkal. A narancsos termékcsaládot minden bőrtípusnak ajánlják. Megerősíti a bőr védőrétegét és kisimítja, rugalmassá teszi azt. :)






Ha egy ksi karácsonyra vágyunk feltétlenül szerezzük be ezt a tusfürdőt magunknak a télre. Igazán jó kis habos fürdőzéseket tudunk csapni a fárasztó napunk végén, mivel remekül habosodik. :)

Hol kaphatók a Ziaja termékek?
-Tesco
-DM
-Rossmann
-Auchan

-Ziaja webshop


Ti próbáltatok már Ziaja terméket? Mi a véleményetek róluk?