2014. november 18., kedd

Kecsketej, a kíméletes ápolás az arcnak-Ziaja TESZT

Már egy ideje használtam ezt a krémet, amikor anyukámmal kipróbáltattam és bizony elkérte tőlem. De nincs ok a pánikra, mert azóta vettem még egy tégelyt. Igen lelövöm a poént, szerintem csodálatos ez a Ziaja termék is. Az én véleményem mellett olvashatjátok anyukám szavait is, aki ugye egy idősebb generációhoz tartozik. Hátha így érdekesebb lesz a teszt. :)
Pár szó a Ziaja kozmetikai márkáról:

A lengyel ZIAJA Kft. gyógyszerészeti termékek és csúcsminőségű arc-, test-, és hajápoló kozmetikumok gyártásával foglalkozik, melyek természetes alapanyagokból készülnek. Családi vállalkozásként indult, a céget két gyógyszerész, a lengyel Alexandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban, 1989-ben.

A Ziaja kozmetikumok egyesítik a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok. A termékek formulája 
gyógyszerészeti szaktudás alapján készül. Piacra kerülése előtt minden terméket a gdanski Orvosi Akadémia (Medical Academy in Gdansk, Poland) klinikailag tesztel, amit a Nemzeti Higiéniai Tanács (The National Hygiene Board), vagy a Gyógyszerészeti Intézet (The Drug Institute) hagy jóvá.


A Ziaja célja a leginnovatívabb, jó minőségű és újszerű termékek biztosítása versenyképes áron nők, férfiak és gyermekek részére, minden korosztálya számára. Termékeink számos díjat és kitüntetést nyertek el.
A cég vezetőségét gyógyszerészek és kémikusok alkotják, akik közül többen kutatók.


Mint tudjátok nagy szerelmeim a Ziaja tusfürdők, ezekről találtok bejegyzéseket ITT és ITT.

Amit a márka ígér: 


kecsketejes
nappali krém

Száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre.
HatásErőteljesen hidratálja a bőrfelszínt és a mélyebb rétegeket egyaránt.Pótolja a bőr természetes tápanyagait.Revitalizáló hatású és kisimítja a kisebb ráncokat.Hatékonyan csillapítja a bőr irritációit.

Használati utasítás:
Kevés mennyiségű krémet kenjen arcbőrére, majd finom ütögető mozdulatokkal dolgozza azt el.
Kiváló sminkalap.
Használja együtt a többi Ziaja kecsketejes termékkel.
Speciális összetevők: E vitamin, A vitamin, B5 provitamin (d-pantenol), kecsketej komplex
Kiszerelés: 50 ml
Kor:20+ 
Weboldal: ZIAJA

TESZT:

Csomagolása, mint ahogy fentebb láttátok, fehér, letisztult, elég nagy méretű papírdoboz. Nagyon tetszik az ezüst felirat. Először nem tudtam eldönteni vonz, vagy taszít a kecske, de mára már imádom, hiszen a krém annyi örömöt és olyan szép bőrt eredményezett, így hát összekapcsoltam az élményt a képpel. :)  

A tégely egyszerű műanyag, ugyanazon külsővel, de a doboz méreteihez képest meglepően kicsi. 





A kecsketej szépítő hatásairól Kleopátra mesélhetne a legtöbbet, hiszen fürdői alapját képezte. A történelem során rengeteg kultúrában jelent meg a szépségápolásban is.  Manapság a szépségiparban lett nagyon népszerű az alkalmazása, szappanok, krémek és tusfürdők a leggyakoribb termékek. 






Mivel itt az ősz és a tél és bizony a fűtésszezon megviseli a bőröm, így egy komolyabb hidratálást adó krémre volt szükségem. Azt is észrevettem, hogy bizony a homlokom előszeretettel ráncosodik, az arcmimikám beleégett része már sajnos, így most nagyobb figyelmet fordítok a továbbiak kialakulása elleni küzdelemben. 

Állaga picit sűrűbb, de szépen eloszlatható. Illata kellemes, alig illatosított, de lehet illat mentes és az alkotóelemei illatát érzem csupán, nem tudtam eldönteni.


Nagyon szépen hidratál és félelmeim hamar eloszlottak, hiszen nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Elképesztően gyorsan beszívódott, szinte követelte a bőröm. Erről anyukám is beszámolt, ennek következtében több krém is kerül belőle a bőrömre, mint más társánál. Mindenki ítélje meg, hogy ez jó vagy rossz, de szereti az arcom. 








Másik fontos érv az volt, hogy ne irritálja a bőröm és ígéretéhez híven semmi allergiás kiütés és viszketés nem jelentkezett. Egyik nap mikor valamitől ismét kiütéses lettem felkentem, nos nagyon csípett először, viszont két perccel később nyoma se volt a kiütéseimnek, tehát csodaszer ilyen téren is. :)

Sminkalapnak is tökéletes. :)


És végül, de nem utolsó sorban anyukám véleménye, aki elmúlt 50 éves (szinte hihetetlen számomra max. 30 :)). "Először sűrűnek tűnt az állaga, de ahogy a bőrhöz ér és felmelegszik könnyű eloszlatni. Azonnal beszürcsöli a bőröm és sokkal hidratáltabb és feszesebb. Azt vettem észre, hogy a hidratáltabb bőröm kevésbé tűnik ráncosnak, élettel telibb, szebb a bőrszínem is. Tetszik, hogy nincs agyon illatosítva. Biztos fogok venni egy újabbat, hiszen olcsó és jó."

Pontjaim: 5/5 Ár/érték arányban verhetetlen.
Anya pontjai: 5/5

Tehát két generáció szavaz rá, ismét egy remek Ziaja termék! :)

Ahonnan megrendelheted. 845 Ft


Mi a véleményetek? Van kedvenc Ziaja terméketek?