2014. november 5., szerda

Perwoll gardrób játék döntőse lettem-Beszámoló

A Joy és a Perwoll közös játék lényege az volt, hogy instagramon a heti témához megfelelően kellett feltölteni egy-egy outfit képet. Ennek a vége pedig a kifutó lett, ha érdekel az élménybeszámoló olvasd tovább. :)











Ezzel a képpel nyertem a mosószereket

Első körben nyertem öt darab Perwoll mosószert, amit azóta is használok, még nem fogyott el és nagyon jó illatúak. Ezért cserébe egy blokkot kellett elküldenem nekik, de ez nem okozott gondot, mert amúgy is ezt a termékcsaládot használom. :)






















A játék lezárultával kaptam egy mailt, amiben értesítettek, hogy döntőbe kerültem és válogassak össze két teljes szettet, amit a kifutón fog viselni két modell. Ez nagyon izgalmas és kreatív alkotási folyamat volt, azonnal neki is láttam a válogatásnak a megjelölt üzletek weblapján (H&M, Bershka, Stradivarius) Össze is állt a két szett elég hamar, bár a 25000 Ft-os keret nehezítette a helyzetet, hiszen egy cipő is 10000 Ft körül van ezekben a boltokban.


A táska is egy kompromisszum volt
Ezután kaptam egy üzenetet, hogy egyes ruhadarabok nem fellelhetőek az üzletekben, így cseréljek ki pár darabot. (A táska helyett beszereztek egyet, ami ugyan rojtos, de teljesen más fazonú lett. A csipkés felső helyett is mondták, hogy találtak egy nagyon hasonlót, nos messze nem hasonlított, de hát ez van.) Ezután láttam, hogy pont akkor váltott pár üzlet őszi ruhákra az oldalán is, így a nyáriak voltak akkor még elérhetőek, amikor én nézegettem és összeállítottam az outfitteket sajnos. Ekkor a már megvásárolt darabok kötötték meg a kezem és próbáltam a koncepciómnál maradni. Kerestem más darabokat az alap elképzelés réseit kitöltve, de sajnos ezek között is volt olyan, ami nem volt elérhető, beszerezhető, itt már a szettjeim nem igazán "ugatták" az eredeti vonalat. Gondolom a többi versenyben szereplő jelöltnél is ez volt a helyzet, no de kompromisszum képes vagyok és a részvétel a fontos. :)


Gyönyörű modelleken a ruhák :)

A rendezvényre nem tudtam elmenni, így sajnos nem láttam a modelleket és az outfitteket, ezt nagyon sajnáltam. Lakatos Márk volt a zsűri, akit nagyra becsülök és a győztes szettjei is nagyon klasszak voltak. :) Ezúton is gratulálni szeretnék Neki. :)



Pár nappal később felhívtak, hogy elküldenék a szetteket, amit a modellek viseltek, ez nagy öröm volt, alig vártam. Meg is érkezett, de először azt hittem valamiféle kavarodás volt, mert két öv volt benne, ami az összeállításaimban nem is szerepeltek, a rojtos táska helyett egy sima barna jött és cipő sajnos nem is volt. (barna rövidnadrág, púderszínű blúz, csipkés felső, két öv volt a csomagban) Eléggé elszomorított, mert akkor még abban a hitben voltam, hogy elküldik az a két szettet, és a két öv merőben ellentétes volt az ízlésemmel, a cipők közül pedig bármelyik boldoggá tett volna. (Amúgy utólag kiderült a többi versenyző is furcsán kapott a ruhákból.)
Szettem rajtam


Azonnal fel is kerestem őket, hogy jelezzem valami nem stimmel. Felajánlották, hogy kicserélik az másik szettre a csomagot, amivel éltem így fel is adtam ezt az össze vissza csomagot Nekik postaköltséget én álltam. Kicsit amatőrnek éreztem ekkor már a szervezést, amit a Perwoll bonyolított, nem tudom, hogy csak nekem, vagy a többieknek is volt ilyen sok kavarodás az outfittek összeállításánál és az ajándék csomagnál, de nekem okozott egy kis bosszúságot, sokkal nagyobb profizmust vártam volna. De végül itt is sikerült egyfajta kompromisszum. A szoknyát nagyon szeretem, szerintem hihetetlen nőies, a felsővel is összebarátkoztam, bár én egy teljesen szürke, croptop szerűt választottam, elöl teljes csipke rávarrással.




Nagyon szerettem volna a két szettet felvéve bemutatni magamon is, de így sajnos nem volt rá lehetőségem, pedig úgy sokkal izgalmasabb lett volna a poszt.


















A másik szettem a Joyban
A Joy ettől a hónaptól jár egy évig (ez volt a nyeremény legjobb része), aminek örültem, hiszen amúgy is megvettem volna a kuponok miatt is. Ekkor jött a meglepetés, hogy erről az eseményről volt benne egy cikk és az összes döntős szettje helyet kapott benne. :)

 Ez az első, hogy nyomtatában láttam máson a ruhákat, amit választottam, vagyis majdnem én választottam. :)