2014. november 2., vasárnap

Világ legcukibb lakkja-Claire's TESZT

Amikor megvásároltam ezt a Clarie's fedőlakkot, alig bírtam türtőztetni magam, hogy le ne mossam az aktuális manikűrt és a helyére felvigyem ezt a gyönyörűséget. A tesztből megtudjátok, hogy megéri-e az árát ez a cukiság. 



Az üvege egyszerű átlátszó, ezüst kupakkal és hangsúlyos márka felirattal, de ezzel együtt is letisztult.

Magában az alap lakkban kevésnek tűnik elsőre a glitter, így kicsit paráztam, hogy rossz vásárt csináltam, hiszen nem volt túl olcsó, 990 Ft-ba került. 
Az ecsete olyasmi, mint a Moyra ecsetei, én imádom ezt a sűrűséget és erősséget, nagyságot. Könnyű felvinni vele a lakkot és szépen elegyengetni a neonszínű glittereket.

Fehér alaplakkot választottam, amit két rétegbe kentem fel (Moyra). Úgy véltem ezen mutatnak legjobban ezek a kislányos glitterek. 

A csillámokról annyit, hogy nem igazán csillogóak, így nem vonja el a figyelmet a színekről. Minden glitter hatszögletű, de különböző színek mellett különböző méretek is találhatóak benne, fokozva a játékosságát.




Nem tévedtem sok rétegre volt szükség ehhez a fedéshez, számszerűen négy rétegre. Szerencsére gyorsan szárad, így annyira nem nagy áldozat a látványért ez az időveszteség. 



Könnyű egyenletesen eloszlatni a csillámokat, de ebben segítségünkre lehet akár egy fogpiszkáló is.


Tartósság szempontjából szuperül teljesített, hiszen 6 napig meg sem pattant, nem kopott. Ami külön pozitívum, hogy a glitterek nem állnak ki, nem akadnak így bele semmibe. 


Negatívumként így csak annyit tudok a számlájára írni, hogy több réteget kell felvinni, mint megszoktuk, így legalább 6 réteg lakk fedi majd el a körmünket az alapot is beleszámolva. 
A lemosással is meg kell szenvedni, de erre van egy módszerem, ahogy könnyebb

Pontok: 5/4

Mit szóltok? Cuki ugye?